Bergsundsgatan 16, 2tr

Södermalm / Stockholm kommun
3 750 000 kr
  • 2 Rum
  • 34 kvm

Välplanerad och mycket trevlig gaveltvåa med möblerbar balkong i soligt sydvästläge!

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa med möblerbar balkong i perfekt sydvästläge. Bostaden är väldisponerad med ett rymligt vardagsrum med utsikt över Lindvallsplan, charmigt kök med diskmaskin, mysigt sovrum med utgång till en möblerbar balkong samt ett helkaklat badrum med dusch. Lägenheten har ett rikligt ljusinsläpp tack vare dess hörnläge i fastigheten som i kombination med de stora fönsterpartierna i två väderstreck ger en härlig känsla av rymd. Praktisk förvaring i två inbyggda garderober med överskåp i hallen. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad och fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret. Trevlig förening som äger sin mark med bekvämligheter för sina boende så som takterrass med grill och tvättstuga.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd-, inredning- och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio. Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger ett stenkast från porten i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

34 kvm

Avgift:

2 037 kr

Slutbud:

3 750 000 kr (110 294 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter