Kornellvägen 35B

Södra Bettorp / Örebro kommun
1 545 000 kr
  • 2 Rum
  • 55 kvm

Smakfull tvåa med inglasad uteplats!

Varmt välkommen till Kornellvägen 35B beläget i Södra Bettorp.

Lägenheten håller genomgående hög standard med ljusa och neutrala materialval. Detta i kombination med en stor och väl tilltagen inglasad uteplats gör lägenheten luftig och underbar på sommaren. Här har du även en öppen planlösning med fin kontakt mellan kök och vardagsrum som skapar härliga sociala ytor. Lägenheten präglas av tidlösa materialval i form av parkettgolv i hela lägenheten, ljusa vitvaror och ett välutrustat badrum med kakel på väggarna och våtrums-matta på golvet. I badrummet har du både tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter finns dessutom i form av en klädkammare i anslutning till hallen. Till lägenheten hör även ett utvändigt förråd. Föreningen har ett övernattningsrum som medlemmarna kan boka.

Denna lägenhet lämpar sig för dig som söker ett bekvämt och mysigt boende i ett lugnt område. För ett par passar denna lägenhet alldeles perfekt med ett rymligt sovrum, gott om förvaring och en härlig luftig känsla mellan vardagsrum och kök. I den låga månadsavgiften ingår bredband,värme och vatten. I området kring Södra Bettorp hittar du även förskola, Lillån skola (F-9) och motionsspår. Här bor du med nära anslutning till E18 vilket tar dig vidare till Örebros alla olika stadsdelar. Vid hållplatsen Bäckvägen (600m) går buss linje 7 som går mellan Björkhaga - Slottet - Lillån. In till Örebro centrum är det cykelavstånd, endast 4 km!

På notar tar vi ansvar för att minska smittspridningen. Därför anpassar vi visningen efter rådande situation, föranmälan krävs. Kom endast på visning om du är helt frisk. Boka in dig på visningen via vår hemsida. Varmt välkommen!

Andreas Sjösten - Mäklare Örebro

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

55 kvm

Avgift:

2 838 kr

Slutbud:

1 545 000 kr (28 091 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Andreas Sjösten

Andreas Sjösten

0761-80 24 11


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter