Tallbacksvägen 9

Bromma Ulvsunda / Stockholm kommun
2 475 000 kr
  • 2 Rum
  • 42 kvm

Fantastisk utsikt!

Underbar hörnlägenhet högst upp på tredje våningen, omgiven av grönska och med generös utsikt över trädtoppar, Ulfsunda slott och Lillsjön. Bostaden har fönster i tre väderstreck och ligger helt skyddad från insyn vilket gör just den här tvåan väldigt ljus och trivsam. Planlösningen är riktigt bra och varje kvadratmeter är väl genomtänkt. Från sovrummet är utsikten som allra bäst och det går enkelt att möblera med dubbelsäng och garderober.

Vardagsrummet har ett stort fönster som bjuder på en fin vy och ett härligt ljusinsläpp, det finns gott om plats för soffa, fåtölj, tv-möbel, bokhyllor eller annat som önskas. För den som jobbar mycket hemifrån ryms enkelt en arbetshörna med skrivbord. Köket är inrett med mycket skåp/lådor för förvaring och det finns en naturlig matplats för fyra personer med överskåp ovanför. Badrummet är stambytt och utrustat med dusch, spegelskåp och fönster.

Här bor man i en stabil förening med en belåning runt 5000 kr/kvm (medel) och flera stora renoveringar gjorda såsom fönsterbyte, stammar och elstigar. I månadsavgiften ingår basutbudet av TV-kanaler från Com Hem. Medlemmarna har möjlighet att nyttja bastu samt en övernattningslokal för vänner eller släkt som kommer på besök. Det finns flera tvättstugor och två av dessa ligger i huset bakom respektive framför detta.

Johannesfred/Ulvsunda är ett grönskande område mitt i Bromma med ständig närhet till vattnet, med badmöjligheter samt utsökta promenad- och joggingstråk utefter Ulvsundasjön och Lillsjön. Vid Lillsjön finns ett trevligt utegym. Nära till Ulfsunda slott där man kan lyxa till det med en mysig hotellfrukost, en dag på spaet eller staycation med trerättersmiddag. Shoppingcentret Bromma block finns en promenad bort alt några minuters resväg med buss.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med hjälp av tvärbanan (hållplats Johannesfred) som man promenerar till på ca 5 minuter. En station bort ligger Alvik och ni kan åka vidare till Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla. Från Alvik går gröna linjens tunnelbana in mot city och här ligger Alviks Torg som erbjuder butiker, restauranger, gym samt den anrika SALK-hallen. Åt andra hållet med tvärbanan nås Sundbyberg, Solna samt Mall of Scandinavia. Från Ulvsunda kan ni givetvis ta er vidare med buss och hållplatsen ligger bara några minuter bort. Det finns linjer mot Brommaplan, Arlanda, Bromma flygplats, Mörby station m.fl.

Välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

42 kvm

Avgift:

3 150 kr

Slutbud:

2 475 000 kr (58 929 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter