Pipers Väg 135

Pipers Väg 135

Solna Bergshamra / Solna kommun
5 495 000 kr
  • 3 Rum
  • 89 kvm
Anmäl intresse

Möjlig 4:a i lummigt radhusområde med 10 minuter in till stan!

Äntligen! Välkommen till detta charmiga radhus med väldisponerade kvadratmeter på två våningsplan med badrum på vardera plan med dusch, badkar och tvättpelare. Direkt när ni kliver in möts ni av en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. I bostadens markplan ligger ett fullt utrustat modernt kök med plats för större matgrupp, ett rymligt vardagsrum med möjlighet till varierad möblering med utgång till den större av bostadens två uteplatser. Den mysiga och lummiga uteplatsen på baksidan blir lätt en favoritplats att avnjuta en ledig dag i den sköna solen. Här finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa sin egen oas av växter och buskar. Ett körsbärsträd och röda vinbärsbuskar skärmar trevlig av grannen mitt emot. En trappa upp finner du två tilltagna sovrum med möjlighet att dela av och skapa ett tredje (se planritning). Här finns en stor och rymlig klädkammare med plats för gott om förvaring.

I Bergshamra bor ni med det bästa från två världar, natursköna områden och samtidigt centralt med närhet till utmärkta kommunikationer. På endast några minuters gångavstånd finns både tunnelbana (röd linje) som tar Er till Universitetet (3 min), Tekniska Högskolan (6 min) och Stockholm C (12 min) samt bussar som bl.a. går till Mörby C, Solna C, Kista, Bromma, Sundbyberg, Universitetet m.m. Att cykla till city tar endast 20 min.

Stadsdelen Bergshamra har många lockelser, mycket omtalat är den unika tillgången till Ulriksdals och Brunnsvikens grönskande lummiga parker och trädgårdar med sjökontakt i både norr och söder. Här kan man sysselsätta sig med en mängd aktiviteter såsom t.ex. båt- och kanotturer, bad eller bara ta en mysig promenad i de vackra omgivningarna med många intressanta kulturbyggnader och med dess rika flora och fauna. Under den kallare tiden på året kan man åka skridskor på den plogade skridskobanan samt ta en fika i det populära Café Sjöstugan. Om sommaren är det bara att slänga på sig badrocken och promenera ner till Brunnsviken för ett morgondopp. I närområdet finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. Även vackra Hagaparken är ett populärt utflyktsmål med många sevärdheter, ett av de populäraste är Fjärilshuset.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område. Här finns tillgång till skolor i samtliga åldrar i närområdet. I området finns en av Bergshamras mest populära förskolor. För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis samt motionsslinga.
Bergshamra Centrum ligger i närheten med matbutiker, apotek, vårdcentral, bibliotek, restauranger, skola samt flera förskolor i närheten.

Välkomna på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

89 kvm

Avgift:

5 253 kr

Visning:

Onsdag 24/2 Kl. 16:00-17:30Söndag 28/2 Kl. 12:40-14:10Måndag 1/3 Kl. 11:30-12:30

Pris:

(61 742 kr/kvm) 5 495 000 kr

Budgivning pågår

Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Söndag 28/2 Kl. 12:40-14:10 Spara i kalender

    Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.

  • Måndag 1/3 Kl. 11:30-12:30 Spara i kalender

    Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Pipers Väg 135 Solna Bergshamra

HitCounter