Lövängsgatan 14, 2tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
3 700 000 kr
  • 2 Rum
  • 40 kvm

Välplanerad 2:a med stor balkong

Varmt välkommen till denna ljusa och rymliga 2:a med stor balkong mot innergården. Här finns en trätrall med inbyggd belysning. Lägenheten är ytterst välplanerad med en social och öppen planlösning mot köket. Tidlöst kök från Vedum med stilrena material. Rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng och gott om förvaring i en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Badrummet är helkaklat och inrett med dusch, handfat med kommod, väggskåp samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten vetter mot föreningens lugna innergård. När du kliver ut från porten mot Storängstorget möts du av flertalet mysiga restauranger, Puls och Träning, Stikkinikki, Handelsbanken, Princess bageri och Blomsterverket m.f.l. Populära Texas Longhorn och Rockin Grill är föreningens lokaler. Här bor du i en välskött förening som nyligen sänkt avgifterna för medlemmarna. Föreningen har även en övernattningslokal gemensamt med grannföreningen på Hårdvallsgatan 11.

Norra Djurgårdsstaden är en snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor. Här bor ni i oslagbar kombination av natur- och stadsliv med Lill-Jansskogen och Husarviken som granne och promenadavstånd till Östermalm.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla in till Stureplan. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Buss 6 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska institutet. Buss 75 trafikerar området med start från Ropsten till Cityterminalen. Kort promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter.

Välkomna på visning!

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

40 kvm

Avgift:

2 636 kr

Slutbud:

3 700 000 kr (92 500 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter