Fogdevreten 14

Solna Hagastaden / Solna kommun
2 000 000 kr
  • 1 Rum
  • 34 kvm

*** ACCEPTERAT PRIS! *** RING FÖR PRIVATVISNING! ***

På attraktiv adress med Vasastan som granne finner Ni denna inbjudande och fräscha 2:a. Genomgående fint skick med stilrena materialval. Här har vi även fräscha och fina vitvaror. Fräscht badrum och utmärkt förvaring via flertalet garderober samt en klädkammare med plats för samtliga årets plagg. Samtliga ytor och kvadratmetrar utnyttjas optimalt. Vardagsrummets disposition möjliggör flera goda inredningsmöjligheter samt erbjuder ett rikligt och behagligt ljusinsläpp ifrån ett väl tilltaget fönsterparti. Här erbjuds de allra bästa förutsättningarna för att Ni snabbt skall trivas och känna Er som hemma. Föreningens gym och tvättstuga nås smidigt.

Brf med mycket god ekonomi. Föreningen har sålt av mark till Veidekke. För mer information: https://tomteboda1.se/markförsäljning.html

På Fogdevreten bor Ni i ett attraktivt och expanderande område mellan Vasastan och Solna. En kort promenad tar Er till Vasastan med sitt rika utbud av restauranger, caféer och butiker. För den som gillar naturen ligger välkända Hagaparken alldeles i närheten. Här ges möjligheter till långa promenader, bad eller diverse utomhusaktiviteter. Här finns även den populära restaurangen Stallmästargården för den som önskar åtnjuta en middag eller kaffe med utsikt över Brunnsviken.

Området har goda bussförbindelser som på några minuter tar Er in till S:t Eriksplan där Ni finner allt från tunnelbana, flertalet busslinjer och pendeltåg. Flygbussen går smidigt ifrån Thorax-aulan. Ca år 2025 kommer den nya tunnelbanelinjen mellan Odenplan och Barkabystaden ha en tunnelbaneuppgång ca 600 m från bostaden.

Till boendet hör ett källarförråd.

Varmt välkomna på visning!

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

34 kvm

Avgift:

2 150 kr

Slutbud:

2 000 000 kr (58 824 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter