Nybohovsbacken 68, vån 1

Liljeholmen / Stockholm kommun
  • 2 Rum
  • 52 kvm

Smakfull hörntvåa med stor inglasad balkong och fenomenal utsikt!

Accepterat pris & möjligt med snabb inflyttning vid behov!
Med en bedårande utsikt över stora delar av Stockholm bor man här i en stilfull hörntvåa med modern planlösning och stor inglasad balkong!

Lägenheten bjuder på en underbar atmosfär tack vare fönster i hörnläge i kombination med den moderna öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Disponeringen är mycket social och präglas av generösa sällskapsytor, mycket goda förvaringsmöjligheter, badrum med tvättdel, sovrum med plats för dubbelsäng samt en underbar inglasad balkong med fantastisk utsikt över bl.a. Gröndal, Hornstull, Högalidskyrkan och mycket mer. Interiören är genomgående stilfull och består av genomgående parkettgolv, stilfullt kaklat badrum med golvvärme samt sobert inrett kök med full maskinpark.

Stabil och välskött förening som sänkte avgiften med 6 % 2017 och som 2015 gjorde föreningen en extra amortering av fastighetens lån på 529 423 kr. Föreningen förfogar över 18 st parkeringsplatser och 8 garageplatser. Föreningen har även 2 st gästparkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.

Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk, gallerian och kommunikationerna. Runt husknuten ligger den omtyckta Pandaparken för lek och bus och nära den finns även både förskola och grundskola. Ett stenkast bort ligger sjön Trekanten med mysiga promenadstråk, badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Nere på Liljeholmstorget ligger gallerian med 90 butiker, mataffärer och en mängd övrig service. Här finns även flertalet skolor & förskolor, röda linjens t-bana som tar dig till bl.a. city, Universitetet och Tekniska högskolan, Tvärbanan samt en mängd kompletterande bussar.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52 kvm

Avgift:

3 506 kr

Budgivning pågår

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter