Eyragatan 2C

Eyraområdet / Örebro kommun
3 825 000 kr
  • 4 Rum
  • 119 kvm

Underbar lägenhet med mycket eftertraktat läge invid Sveaparken. Två balkonger i bra storlek.

Välkomna till denna trivsamma och ljusa lägenhet i ett mycket populärt och eftertraktat läge med utsikt mot vackra Sveaparken. Här bor man i ett lugnt område men ändå med närhet till city, restauranger, shopping, mataffärer samt Behrn Arena. Det är även gångavstånd till vackra Stadsparken och Wadköping. Cykelavstånd till Örebro Universitet.

Lägenheten är mycket välplanerad och insynsskyddad och erbjuder idag fyra rum men kan göras om till en 5a om man önskar ett extra sovrum.

Välkomnande och rymlig hall med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Stort och ljust vardagsrum i vinkel med plats för både soffgrupp och ett rejält matbord, en perfekt plats för trevliga middagar med vänner och familj. Fint kök med vita köksluckor och vitt kakel ovanför bänkytan. Även i köket finns utrymme för ett stort matbord. Bostaden erbjuder tre bra sovrum samt två helkaklade badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare. Två härliga balkonger, den ena med utgång från vardagsrummet och vetter mot grönskande och vackra Sveaparken och den andra balkongen når man från köket, den vetter mot Eyragatan och Idrottshuset och är i mycket bra storlek.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv och fast avgift till ip-telefoni. Till lägenheten hör ett förråd i källarplan. Bostadsrättsföreningen är trygg och stabil, med god ekonomi och består av 46 lägenheter. En hyresfri månad/år brukar den goda ekonomin generera till varje bostad.

Varmt välkomna att boka visning!

Lars Olsson - Mäklare Örebro

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

119 kvm

Avgift:

6 825 kr

Slutbud:

3 825 000 kr (32 143 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lars Olsson

Lars Olsson

0761-80 24 02


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter