Atterbomsvägen 30, 4tr

Kungsholmen/Fredhäll / Stockholm kommun
4 000 000 kr
  • 2 Rum
  • 51 kvm

Högst upp i huset med hörnläge och balkong med fri utsikt över essingeöarna! Skuldfri förening!

Välkommen till denna ljusa och trivsamma lägenhet högst upp i huset med balkong i västerläge. Genomgående högt i tak, vacker fiskbensparkett i vardagsrummet, ljusa väggar och härligt ljus genom dem stora fönsterpartierna. Föreningen har en trappa upp från lägenheten en stor takterrass med 360 graders vy över Stockholm.

Välkomnande hall med praktisk skoförvaring och plats för avhängning av ytterkläder. Intill hallen finns lägenhetens wc. Vidare från hallen når man det luftiga och stora vardagsrummet. Här får man in gott om ljus genom det stora fönsterpartiet. Här kommer man även ut till lägenhetens balkong som ligger i västerläge. Ljusa väggar och vacker fiskbensparkett på golvet. Mysigt och insynsskyddat sovrum som ligger i ett hörnläge. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Från sovrummet når man lägenhetens stora garderob med praktisk hyllösning samt duschrummet. Duschrummet som har svart klinkergolv och vitt kakel har en dusch med vikbar glasvägg, kommod i vitt med spegel ovan samt golvvärme. Det moderna köket är ett bra arbetskök med gott om förvaring bakom dem gråa luckorna och har gott om arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av rostfria vitvaror med gasspis, ugn, fläkt, diskmaskin, mikro samt en integrerad kyl/frys.

Fredhäll är en grön oas med närhet till bad, jogging- och promenadstråk samt trevliga utecaféer och restauranger. På promenadavstånd till Fridhemsplan har du allt du kan tänka dig som shopping, service och kommunikationer. I närmaste omgivningen finns även mataffär, apotek, banker och systembolag. Närmaste buss är nr 1 som tar dig Fridhemsplan och city. Närmaste t-bana är Thorildsplan.

Martin Monko - Mäklare Vasastan

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

51 kvm

Avgift:

2 727 kr

Visning:

Söndag 29/11 Kl. 12:00-12:30

Slutbud:

4 000 000 kr (78 431 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Martin Monko

Martin Monko

08-522 480 45 · 0709-99 79 11


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta
HitCounter