Uppfartsvägen 13

Solna / Råsunda / Solna kommun
3 100 000 kr
  • 2 Rum
  • 52 kvm

Ljus och trivsam gavellägenhet med balkong, renoveringsbehov och låg avg!

På uppdrag av föreningen har vi fått förtroende att förmedla en av föreningens lägenheter. Bostaden upplåtes med renoveringsbehov och med en fantastisk potential att skapa sig ett eget drömboende. Då bostaden har alla platsbyggda garderober och serveringsskåp och golv i original från byggåret 1945 ges ett perfekt utgångspunkt för att skapa en unik bostad med charm, och perfekt kombination mellan gammalt och nytt. Huset stambyttes under 2005 och badrummet är i gott skick, kaklat och med klinkergolv.

Här ges nu chansen att bosätta sig i en gavellägenhet på fjärde våningen i insynsskyddat läge med balkong och härlig vy ut över Råsundas villor. Bostaden är väldisponerad och inbjudande med vardagsrum i gavelläge och fönster i två väderstreck som bidrar till ljusinsläpp. Separat kök med matplats intill fönster, rymligt sovrum och hall med förvaring. (Motsvarande lägenhet längre ner i huset har öppnat upp del av väggen mellan kök och vardagsrum som skapat en öppen yta mellan kök/matplats och vardagsrum.)

Här bor man på mycket populär adress i idylliska Råsunda, endast ca 5 minuter till Näckrosens T-bana. Härifrån har man gångavstånd till Mall of Scandinavia (Skandinaviens största köpcentrum) med ett enormt utbud av internationella butikskedjor, restauranger och caféer. Gångavstånd även till Solna och Sundbybergs centrum. Samtidigt innebär Råsunda att man bor i ett lugnt och trivsamt läge med grönska mellan husen. Motionera eller njuta av naturen kan man göra vid Råstasjön och Lötsjön eller varför inte ta en tur till Hagaparken. Solna har allt att erbjuda.

Goda kommunikationer utmed Råsundavägen med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje (Näckrosen och Solna C) tar dig till T-centralen på 10 minuter samt bekvämt gångavstånd till pendeltåg vid Solna Station (med en station till Odenplan).

Bra och stabil förening som bildades -88, därav bra avgift.

Välkommen!

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52 kvm

Avgift:

2 702 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (59 615 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist

0708-99 79 31


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter