Majorsvägen 9A

Majorsvägen 9A

Järfälla Barkarbystaden / Järfälla kommun
2 895 000 kr
  • 3 Rum
  • 83 kvm
Anmäl intresse

Välkomna till en ljus och luftig trea med generösa fönsterpartier och social planlösning!
Modern planlösning med goda sociala utrymmen. Snyggt fullutrustat kök med vita luckor och bänkskiva som bryter av läckert mot de vita. Från köket kommer du ut till den mysiga balkongen utan insyn med många soltimmar. De stora fönsterpartierna i varje rum gör att ljusinsläppet disponeras på bästa sätt. I vardagsrummet finns det plats för allt ett vardagsrum behöver. Två möblerbara sovrum belägna intill varandra, varav det större sovrummet har garderob med spegelskjutdörrar. Helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk med ovansittande väggskåp. Välkomnade rymlig hall, intill hallen finns det gott om förvaring i form av klädkammare. Utanför entrén finns det plats för utemöbler som vetter mot en lugn och mysig innergård.

Idag finns Karlslundskolan som rymmer förskola, förskoleklass och årskurs 1 och 2. I närheten finns även Parkvägens förskola. Herresta­skolan är en miljö­certifierad Guldskola i massivträ som öppnade i januari 2016. Skolans 300 elever i årskurs F-5 har tillgång till idrotts­hall, bibliotek och eget tillagnings­kök.
Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm.
Du som flyttar till Barkarbystaden eller jobbar i området kan redan nu njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik. I Barkarbystaden bor du granne med en av Sveriges största handelsplatser Stockholm Quality Outlet. I Barkarby Gate hittar du butiker med shopping för hela familjen.

Alexander Yossef - Mäklare Järfälla

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

83 kvm

Avgift:

4 830 kr

Pris:

(34 880 kr/kvm) 2 895 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Majorsvägen 9A Järfälla Barkarbystaden

HitCounter