Fredsgatan 14B, 3tr

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 600 000 kr
  • 2.5 Rum
  • 61 kvm

Sekelskifteslägenhet med högt läge i hjärtat av Sundbyberg!

MISSA INTE FILMEN - Klicka på "läs mer hos mäklaren"

Varmt välkommen till ett boende utöver det vanliga! I en av Sundbybergs mest unika fastigheter erbjuds nu denna fantastiska sekelskiftestvåa som ligger i hjärtat av Sundbyberg med endast någon minuts avstånd till kommunikationer!

Denna bostad erbjuder en generös takhöjd och stora fönsterpartier som skapar en härlig atmosfär och rymd, här trivs man! Köket är stilmedvetet, stort och luftigt. De utmärkta arbetsytorna gör matlagningen till ett rent nöje och köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och modern köksutrustning. Det stilmedvetna badrummet nås ifrån hallen. Stort vardagsrum med vackert plankgolv i original samt gott om förvaringsutrymmen i klädkammare/kontor ger ett optimalt boende att trivas i.

Här bor du på en attraktiv adress med närhet till såväl goda kommunikationer som till fina grönskande områden samt med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. En perfekt lägenhet för den som vill kombinera storstadsliv med småstadsliv i natur och grönska. På bara ca 5 minuter från Duvbo t-banestation tar du dig in till Stockholm city, här går också busslinje 515 som tar dig till Odenplan på endast 15 minuter. Med promenadavstånd från lägenheten till Sundbybergs centrum nås övriga linjer så som tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana som knyter an Sundbyberg med Solna och Alvik.
För den som gillar grönska och natur finns både Lötsjön och Råstasjön på kort promenadavstånd (ca 10 minuter) från lägenheten. Här finns fina promenadstråk för den motionsglade, perfekt att ta en promenad eller joggingtur i eller varför inte ta en mysig picknick i grönskan för den som hellre föredrar detta. Här erbjuds härlig natur, fågelliv, caféer samt utegym. I direkt anslutning, på husets baksida finns vackra Tornparken med stor lekpark och gröna ytor. I Vattentornet finns restaurangen Delibruket med gedigen charm i det gamla tornet.

Bara ett stenkast bort nås populära Sturegatan med shoppingstråk och butiker samt även Signalfabriken med gott utbud av butiker och restauranger. För den som vill ta shoppingen till en högre nivå nås Bromma Blocks, Mall of Scandinavia, Solna Centrum och Kista Galleria lätt från Sundbyberg.

STORLEK:

2.5 Rum

BOAREA:

61 kvm

Avgift:

3 310 kr

Slutbud:

3 600 000 kr (59 016 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter