Anders Reimers Väg 16

Södermalm Reimersholme / Stockholm kommun
5 650 000 kr
  • 3 rum
  • 65 kvm

Välplanerad och fin trea i stor HSB-förening med trevlig utsikt mot Pålsundet!

Välkommen till denna välplanerade trea belägen på lugna och natursköna Reimersholme! Här har du chans till ö-liv innanför tullarna och med badbryggan alldeles runt husknuten. Här bor du i en stor och välskött förening med låga avgifter som erbjuder många fördelar till sina boende så som tillgång till hobbyrum, cykelförråd, gästrum, motionsrum, bastu, badbrygga samt roddbåt.

Bostaden är mycket väldisponerad med ett rymligt vardagsrum, trevligt kök, två välplanerade sovrum samt ett kaklat badrum. Förvaring erbjuds i flertalet inbyggda garderober. Rikligt ljusinsläpp ges tack vare bostadens hörnläge med fönster i tre väderstreck som i kombination med den generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Bostaden har en fantastisk utsikt mot Pålsundet där fina träbåtar puttrar förbi under sommartid. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar perfekt för såväl paret som familjen.

Populära Reimersholme erbjuder sommartid ett idylliskt boende med lummig grönska och närhet till bad och vattenaktiviteter. På intilliggande Långholmen finns både kajak- och paddleboard-uthyrning och det finns goda möjligheter att ordna egen båtplats om så önskas. På Långholmen hittar man även sandstranden Långholmsbadet och fina promenad- och joggingstråk i skog- och klippmiljö. Vintertid finns pulkabacke för de små, och fina möjligheter till skid-och skridskoåkning på kanalerna och Riddarfjärden.

Samtidigt bor du ett stenkast från Hornstulls mysiga kvarter som klassas som ett av Stockholms mest attraktiva, där kontinental stämning och fartfylld atmosfär färgar tillvaron. Här hittar du gallerian Hornhuset med allt du kan tänkas behöva och även en mängd småbutiker, caféer, barer och flertalet livsmedelsbutiker med generösa öppettider. På Reimersholme finns ett flertal daghem/förskolor och en närbutik som är öppen mellan 9-21. Pärlor i området som inte får missas är Lasse i parken, Tjoget, Loopens Marina och den gamla kvartersbiografen Bio Rio. På andra sidan Liljeholmsviken finner du även Liljeholmstorget med sin galleria som rymmer ca 90 butiker.

Goda kommunikationer med buss från Reimersholme tar dig till Hornstull och genom större delen av söder. T-bana Hornstull nås med några minuters promenad och med bil är du snabbt ute på E4 i såväl söder som norrgående riktning. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

Storlek:

3 rum

Boarea:

65 kvm

Avgift:

3 792 kr

Slutbud:

5 650 000 kr (86 923 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter