Ågesta Broväg 54

Farsta Strand / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 30 kvm
Anmäl intresse

Klockren minitvåa, fantastisk uteplats och populär förening.

Välkommen till ett modernt och välplanerat boende med yteffektiv planlösning i nyproducerat hus från 2012. Lägenheten är i toppskick och erbjuder många olika inredningsalternativ. Lägenheten disponeras idag som en yteffektiv mini-tvåa.
Bostaden har genomgående ljus färgsättning och fin ekparkett. I det stora rummet finns plats för både matgtupp, soffa, tv och mer därtill. I öppen anslutning till vardagsrummet ligger sovrummet och det trivsamma och moderna köket med hög maskinell standard och god förvaring. Invid fönstret finns plats för matgrupp. Det helkaklade badrummet med klinkergolv rymmer dusch, wc och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Bostaden har en härliga uteplats, avgränsande häckar med gott om ytor.

Ett perfekt beläget boende nära kommunikationer, grönområden och shopping.

Endast ett stenkast bort finner ni Stieg Trenters torg. Där finns ett mindre centrum med bland annat matvarubutik, pizzeria, tunnelbanestation och pendeltågsstation. Med pendeltåget når du city på endast 16 minuter och med tunnelbanan på 24 minuter. Inom gångavstånd hittar du även populära Farsta Centrum med sina hundratal butiker som erbjuder alla tänkbara varor och tjänster man kan tänkas behöva.

Farsta Strand är ett område beläget utmed sjön Magelungen i Stockholms söderort. Längs sjön ligger en vacker strandpromenad och flertalet fina badplatser. Närheten till naturen ger tillgänglighet till vackra promenadstråk och motionsslingor. På vintern kan man även roa sig med skid- och skridskoåkning då sjön plogas. I närområdet finns en stor idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat ridhus och 27-håls golfbana med driving range.

Varmt välkomna på visning!

Daniel Broné - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

30 kvm

Avgift:

2 419 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Broné

Daniel Broné

0708-99 79 34


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ågesta Broväg 54 Farsta Strand

HitCounter