Sergeantgränd 5

Järfälla Barkarbystaden / Järfälla kommun
  • 6 Rum
  • 139 + 9 kvm

Perfekt familjevilla med en lättskött tomt!

Välkommen till denna synnerligen välskötta och stilrena villa med ett av områdets bästa läge och lättskött tomt om 629 kvm. Välplanerat om 139 kvm som är fördelat på 6 rum och kök. Den öppna planlösningen tillsammans med utgång till en trädäckad altan och infällt bubbelbadkar erbjuder trevliga sällskapsytor. Trädgården är insynsskyddad och upplevs som en egen oas. Köket är rymligt med plats för ett stort matbord och köksskåp med gott om förvaringsutrymme. Fina ytskikt och genomgående parkettgolv. I hall, badrum och tvättstuga finns klinker och i båda badrummen golvvärme. På övre plan finns det tre sovrum, ett trevligt allrum som även kan nyttjas som ett extra sovrum samt ett badrum. Övervåningen rymmer goda förvaringsmöjligheter.

Villan kännetecknas av ljus och rymd som tillsammans med det insynsskyddade läget skapar ett fantastiskt trevligt boende utöver det vanliga. Huset är i fint skick och lättskött, utan behov av renovering. Det är bara att flytta in och bo och njuta av de trevliga umgängesytorna. På den stora altanen finns det alltid någon del som är solbelyst vid fint väder. Här lever du ett okomplicerat liv med mycket tid över till annat.

Fastigheten är belägen i ett mycket lugnt och barnvänligt område i populära Barkarbystaden. Här bor ni nära naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön.

I närheten finns Dalens förskola och några minuter bort Karlslundsskolan. I området finns även Herrestaskolan. I skolan finns lokaler för sport och kultur som står öppna för barn och föreningar under kvällstid.

Själva villaområdet är en lugn oas i expansiva Barkarbystaden. Husen är belägna på den gamla flygflottiljens mark. All natur som omger villaområdet hör till Järvafältets naturreservat. Det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram. Promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna startar utanför dörren.

Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 18 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden ska bli en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana och pendeltåg stannar i området. Utbyggnaden nya tunnelbanan har påbörjats och innebär att den blå linjen från Akalla förlängs med två stationer - Barkarbystaden och Barkarby station/Stockholm Väst.

Du som flyttar till Barkarbystaden eller jobbar i området kan redan nu njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Flottiljens köpkvarter öppnades i maj 2014. I november samma år utökades utbudet av butiker ytterligare i Barkarbystaden med öppnandet av Barkarby gate. I Barkarbystaden bor du granne med en av Sveriges största handelsplatser med bland annat Ikea och över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Välkomna på visning!

Suleman Saleemi - Mäklare Järfälla

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

139 kvm

BIAREA:

9 kvm

Tomtarea:

629 kvm

Bilder

Planritning

HitCounter