Mörbydalen 11

Danderyd/Mörbyskogen / Danderyd kommun
  • 6 rum
  • 120.3 kvm

Unikt tillfälle att förvärva denna 6:a i gavelläge med två balkonger och fri utsikt!

Belägen på lugn gata med direkt närhet till natur och vatten och endast ett stenkast till Mörby centrum, finner ni denna spatiösa 6:a med gavelläge och två inglasade balkonger. Från lägenhetens alla rum bjuds på fri utsikt i insynsskyddat läge från tre väderstreck. Den tidstypiska stilen är bevarad både i form av originalfönster och funkis-kök. Uppdaterade ytskikt med målade väggar i ljusa färger och i biblioteket är en charmig tapet från 60-talet bevarad. Föreningen har genomfört stambyte i såväl kök som badrum och gäst-wc. Missa inte denna!

Tag hissen, eller för all del trapporna, till våning två och stig in i den möblerbara hallen som erbjuder gott om plats för avhängning och vidare goda förvaringsmöligheter i garderober i den inre hallen. Vidare erbjuder vardagsrum och matsal en planlösning som lämpar sig ypperligt för sociala tillställningar. I dagsläget nyttjas två av rummen som sovrum och erbjuder gott om plats för förvaring och olika möbleringsmöjligheter. På ett enkelt sätt kan biblioteket, matsalen och det intilliggande arbetsrummet utgöra tre ytterligare sovrum.

Trevlig sällskapsdel där balkongdörr och fönster i fil släpper in mycket ljus. Den större av två balkonger rymmer sittmöbler och balkongväxter - den självklara platsen att avnjuta soliga dagar och ljumna sommarkvällar på. Tack vare inglasningen förlängs säsongen!

Köket är stambytt och fint bevarat med skåp i originalutförande med uppdaterade detaljer. Det finns gott om förvaring i både över- och underskåp samt gott om arbetsyta på den tidstypiska diskbänken i rostfritt stål. Vitt kakel ovanför bänkskiva utgör stänkskydd och är även det i originalutförande. Det finns ytterligare en inglasad balkong som nås via köket, denna bjuder på milsvid utsikt över området.

Från den möblerbara hallen nås en separat gäst-wc och längre in i hallen nås ett stort badrum. Badrummet är stambytt och erbjuder faciliteter som vädringsfönster, badkar med dusch samt tvättmaskin. Både badrum och gäst-wc är stambytta och renoverade i ljusa materialval med gråa klinkergolv vilket ger ett fräscht och stilrent uttryck.

Bostadsrättsföreningen Mörbyskogen 2 är en välskött förening med god ekonomisk ställning. Möjlighet att hyra parkerings- eller garageplats! Vid Mörbydalen 11 bor ni både stads- och naturnära, med enbart minuter till Mörbybadet samt närhet till Stockholms golfklubb. Runt knuten finns Mörby Centrum och Danderyds sjukhus. Anläggningar såsom SATS och Djursholms ridklubb, precis som tennis- och curlingbanor, finns i närområdet. För den som gillar att strosa i skog och natur så myllrar det av lummiga stigar att upptäcka utöver de större löp- och cykelpåren som Roslagsleden erbjuder. Mörbyskogen i stort är ett populärt område för barnfamiljer med flera lekplatser att upptäcka och förskolor inom några minuter gångavstånd.

Oslagbara kommunikationer med närhet till Roslagsbanans Mörby station och T-banan vid Danderyds sjukhus. Från Mörby Centrum tar det med tunnelbanan cirka 6 minuter till Universitetet, 9 minuter till Tekniska Högskolan och 15 minuter till T-Centralen. Med bil tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna. Busshållsplats alldeles runt knuten!

Missa inte denna bostad, vänligen meddela gärna ert intresse redan idag.

Varmt välkomna på visning!

Maria Ragnarsson - Mäklare Årsta

Storlek:

6 rum

Boarea:

120.3 kvm

Avgift:

5 809 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Maria Ragnarsson

Maria Ragnarsson

08-580 80 791 · 0709-99 79 23


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

HitCounter