Råstensgatan 1B

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
6 250 000 kr
  • 4 rum
  • 98 kvm

Fantastisk gavelfyra med stor terrass i söder!

Nu erbjuds det sällsynta tillfället att förvärva en av de få lägenheterna med stor terrass i Centrala Sundbyberg. Här bor du i en mycket välplanerad fyra som tack vare gavelläget har ett härligt ljusinsläpp och många fönsterpartier. Stor social yta finns med vardagsrum och kök i anknytning till varandra och utgång till den fantastiska terrassen om ca 18 kvm i bästa solläge. Här kan inredas med stora växter och flera möbelgrupper och blir en riktigt dröm sommartid. Blir det för varmt kan man dra ner de fjärrstyrda markiserna som ger svalka varma soliga dagar. Lägenheten har 2 sovrum och ett allrum som lätt kan göras om till ett tredje sovrum. Samtliga rum är i bra storlek och här finns även en balkong som öppnar upp denna delen av bostaden på ett härligt sätt. Lägenheten har genomgående goda förvaringsmöjligheter med flertalet garderober samt ett förråd i lägenheten. Stort badrum finns samt separat tvättrum med tvättmaskin och torktumlare för ett mycket bekvämt och praktiskt boende.

Garage finns i huset med lediga platser som kan hyras för 1040kr/mån! Här bor du i en modern fastighet med hiss ända upp till våningsplanet på attraktiv adress i Sundbyberg.

Råstensgatan är en lugn enkelriktad gata som ligger i närheten till Sturegatan där affärer, restauranger och butiker finns. Samtliga kommunikationer såsom buss, tunnelbana, tvärbana, pendeltåg samt flygbuss ligger på endast några hundra meters avstånd från bostaden. Pendeltåget tar dig in till Stockholms Central på ca 8 minuter och Odenplan på ca 5! Men glöm Stockholm City. Här finns allt inom ett stenkast från bostaden precis som i innerstan men med ett annat lugn och närhet till vatten. Promenera eller cykla in till Stockholm City gör du längs vattnet på Hamngatan. I närheten av lägenheten finns även fina naturområden som Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken med härliga promenadstråk.

Sundbyberg har blivit en av de mest populära kommunerna att bo i med sin unika stadskärna. Innanför huskropparna på Signalfabriken råder en skön stämning, med små specialbutiker, caféer, restauranger, pubar och människor. Utbudet är blandat, SATS träningscenter, H&M, Lindex, Story hotell, the Public, Phil´s burger florist och mycket mycket mer. Hela området är en mycket lyckad blandning av gammalt och nytt. Här finns något för alla!

Varmt Välkommen på visning!

Charlotta Melin - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

98 kvm

Avgift:

6 099 kr

Slutbud:

6 250 000 kr (63 776 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Charlotta Melin

Charlotta Melin

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter