Timotejvägen 13, vån 2

Sollentuna Rotebro / Sollentuna kommun
1 830 000 kr
  • 3 rum
  • 67 kvm

Renoverad 3:a på populära Timotejvägen!

Varmt välkomna till denna välplanerade och renoverade lägenhet med balkong i härligt och soligt läge. Här finner ni ett fullutrustat kök med goda arbetsytor, mycket förvaring och sobra färger. Mycket rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats, härfrån når ni den härliga balkongen.

Två sovrum finns här, ett med plats för dubbelsäng med en mycket väl tilltagen walk in closet samt ett mindre sovrum där enkelsäng eller vångssäng får plats, fungerar även utmärkt som kontor eller hobbyrum.

Generöst badrum renoverat med nytt möblemang och nya ytskikt utan att bryta tidigare tätskikt. Ljusa och fina färger samt plats för tvättmaskin om detta önskas.

Här möter stil finess - lägenheten genomsyras av påkostade och väl avvägda materialval samt smarta och praktiska lösningar. Genomgående planlösning med stora fönsterpartier kombinerat med de sobra färgerna gör att lägenheten flödar i ljus.

Det natursköna området är perfekt för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden. Ett par minuters promenad från pendeltåget som snabbt och bekvämt tar dig såväl in till stan (24 minuter) som till Arlanda och Uppsala. I Rotebro centrum finns mataffär, bank, pizzeria mm och vid Rotebro Handelsplats finns ett flertal butiker och systembolag. Runt hörnet finns massor av fin natur och trevliga promenadstråk.

Lägenheten är enligt lägenhetsutraget en 2:a men disponeras idag som en 3:a.

Välkommen på visning!

Amanda Kujanpää - Mäklare Sollentuna

Storlek:

3 rum

Boarea:

67 kvm

Avgift:

4 151 kr

Slutbud:

1 830 000 kr (27 313 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Amanda Kujanpää

Amanda Kujanpää

0735-19 04 40


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter