Ursviks allé 35

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 3 rum
  • 59 kvm
Anmäl intresse

Kvadratsmart trea högt upp!

Högt upp i huset finner ni denna trea om 59 väldigt väldisponerade kvadratmeter med genomgående hög standard och materialval. Här bor du mitt i Ursvik med kommunikationer och service runt hörnet! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social och öppen yta med plats för stort matbord samt soffgrupp och tv-möbel. Härifrån når vi även den underbara balkongen i söderläge med fri utsikt över området och den härliga gården. Här kan inredas med stor möbelgrupp varifrån man kan njuta av många soltimmar. Två sovrum finns i bra storlek och det finns genomgående goda förvaringsmöjligheter i lägenheten. Fräscht badrum med hög standard och tvättmaskin och torktumlare.

I området finns restaurangen Matteos och även pizzeria och sushi. Det finns även mini-livs och ett gym, Puls & Träning på kort avstånd från bostaden. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop.

Busshållplats på kort avstånd från bostaden som tar dig till Sundbyberg, Rissne samt Hallonbergen (t-bana) samt Mall of Scandinavia (nordens största köpcentrum) med butiker, restauranger och bio.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger någon minut ifrån Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Dessutom finns Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan samt Milots förskola och Granatäpplets förskola.

Varmt välkommen på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

59 kvm

Avgift:

3 489 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ursviks allé 35, Sundbyberg/Ursvik .

HitCounter