Krukmakargatan 31B, 1tr

Södermalm / Maria / Stockholm kommun
3 700 000 kr
  • 2 rum
  • 44 kvm

Välplanerad och mycket charmig tvåa på attraktiv adress!

Välkommen till denna välplanerade och fina tvåa på attraktiv adress på lugna Krukmakargatan. Bostaden är väldisponerad med ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot det stilfulla köket med diskmaskin, ett välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng, en möblerbar hall samt ett helkaklat badrum med dusch. Exemplarisk förvaring erbjuds i den möblerbara hallen i form av en rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Tidstypiska attribut så som vacker fiskbensparkett, generös takhöjd och spröjsade fönster med djupa fönsternischer ger lägenheten sin charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin tvåa som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för ensamhushållet, paret eller den lilla familjen. Välskött och omtyckt förening.

Fastigheten ligger i pittoreska kulturkvarter som präglas av äldre bebyggelse från sekelskiftet och många vackra K-märkta hus i kombination med tidstypiska funkisfastigheter. Oavsett om du lockas av Södermalms pulserande nöjesliv, kulturlivet eller shoppingen i de trendiga klädbutikerna - så finns här allt du kan tänkas vilja ha strax utanför porten. Flertalet matbutiker, barer, restauranger och gym finns bara stenkast bort. Här bor du med omedelbar närhet till Mariatorget, Mariaberget, Mosebacke samt Götgatan. Bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om livet på Söder!

Goda kommunikationer precis utanför porten i form av såväl bussar som tunnelbana samt pendeltåg då Södra station ligger nära. Buss nr 4 stannar i närheten och tunnelbana Mariatorget respektive Zinkensdamm nås med några få minuters gång. Promenadavstånd är det även till Tantolunden med sina stora grönområden och tillgång till badplats på sommaren och skridskoåkning under vinterhalvåret. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

Storlek:

2 rum

Boarea:

44 kvm

Avgift:

2 485 kr

Slutbud:

3 700 000 kr (84 091 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter