Sollentunavägen 287, 4tr

Sollentunavägen 287, 4tr

Sollentuna Häggvik / Sollentuna kommun
2 250 000 kr
  • 2 rum
  • 44 kvm
Anmäl intresse

Yteffektiv 2:a med stor balkong i österläge

Bli först med att flytta in i denna optimalt planerade 2:a. Lägenheten har genomgående hög standard med komfort som endast nyproduktion kan erbjuda.

2 rum och kök med öppen planlösning där kök och vardagsrum är på hela 27 kvm med utgång till den fantastiska balkongen om 7 kvm i österläge. Lägenheten har genomgående ekparkett, en stor helkaklat badrum med kombimaskin finns samt fullt utrustat kök från Vedum med vitvaror i vitt utförande.

Värme, vatten, kabel-tv ingår i avgiften.

Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särskilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Centrum och Stinsen.

Victor Mastaeli - Mäklare Sollentuna

Storlek:

2 rum

Boarea:

44 kvm

Avgift:

2 622 kr

Pris:

(51 136 kr/kvm) 2 250 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Victor Mastaeli

Victor Mastaeli

0720-02 35 33


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sollentunavägen 287, 4tr, Sollentuna Häggvik.

HitCounter