Horisontvägen 87B

Skarpnäck / Stockholm kommun
1 650 000 kr
  • 2 Rum
  • 65 kvm

Utmärkt 2:a med solig balkong!

Ljus 2:a med fönster i motsatta väderstreck och en härlig balkong i sydvästläge! Bredband, kabel-tv och ip-telefoni ingår i avgiften. Planlösningen är ytterst genomtänkt vilket bidrar till en rymlig och luftig känsla. Lägenhetens 65 kvadratmeter är fördelade över ett ljust och väl tilltaget vardagsrum, ett stort arbetsvänligt kök med plats för större matgrupp, en praktisk och rymlig hall, ett stort badrum, en klädkammare samt ett bra sovrum. Ett perfekt beläget boende nära service, kommunikationer och grönområden.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city..

Varmt välkomna på visning!

Peter Jakaczynski - Mäklare Tyresö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

65 kvm

Avgift:

4 966 kr

Slutbud:

1 650 000 kr (25 385 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Peter Jakaczynski

Peter Jakaczynski

0737-30 60 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter