Boplatsvägen 6

Sundbyberg Järvastaden/Brotorp / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 1.5 rum
  • 34 kvm
Anmäl intresse

Här kan ni flytta in i en nyproducerad lägenhet med genomgående hög standard och många tillval.

Lägenheten är optimalt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett stort och fräscht badrum utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten erbjuder en stor och möblerbar balkonger.

Här bor bor du direkt inpå naturen samt med närhet till matbutiker, gym, winery hotell, caféer, restauranger samt jaktvillan som går att hyra för fest och andra aktiviteter mm. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. Precis intill lägenheten har du Ursviks motionsgård med flera löparslingor.
En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön med fina promenad och joggingspår. Här finns även gröna villan där du kan stanna för att fika eller ta en god bit mat. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

I närområdet finns populära spegeldammsparken som skapar känslan av en trädgårdsstad. I området finns även flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Här finns det även en skateboardopark samt fotbollsplan. Under vinterhalvåret brukar det anläggas en konstfrusen skridskobana som är väldigt populär.

På gångavstånd från lägenheten når man Arenastaden med Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Som boende i Järvastaden har du bara cirka 10 minuters promenad till T-banan vid hallonbergen och närhet till Ulriksdals station, med direkttåg kan du ta dig till både Stockholm C, Arlanda flygplats samt Uppsala. Närmsta buss finns precis utanför porten och därifrån tar du dig lätt till Mall of Scandinavia, Friends arena, Solna Station, universitetet samt Bergshamra. (Buss 540 och 505)

För den bilburne ligger Järvastaden ypperligt placerat, intill E18 och ett stenkast ifrån E4. Förutom att du snabbt tar dig in till Stockholm city kommer du smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

1.5 rum

Boarea:

34 kvm

Avgift:

2 289 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Boplatsvägen 6, Sundbyberg Järvastaden/Brotorp.

HitCounter