Stortorpsvägen 110B

Trångsund / Stortorp / Huddinge kommun
4 995 000 kr
  • 5 rum
  • 146 + 2 kvm
Anmäl intresse

Sällsynt parhus till salu på Trångsunds gräddhylla!

Varmt välkomna till Trångsunds populära villaområde tätt intill Drevviken. Fördelarna med denna bostad är många men några utav dem är värda att slå ett extra slag för. Uteplatsen på totalt 54 kvadratmeter är guld värd! Den ligger i ett klockrent syd-västläge vilket innebär mängder av soltimmar, framförallt den eftertraktade kvällssolen. Ypperligt för sociala sammanhang så som middagsbjudningar och andra tillställningar. Insynen på denna är minimal då huset är beläget högt upp intill en vändplan vilket också bidrar till att huset ligger väldigt ostört. Optimalt för barnfamiljen! Förvaringsmöjligheter är också något som sällan anses vara en nackdel. Förrådet på 5 kvadratmeter, beläget på framsidan kommer att vara en mycket uppskattad detalj utav den framtida köparen.

I detta område så bor ni med närhet till skolor, kommunikationer och service. Några ynka 100 meter från bostaden så ligger även en mysig liten badplats för att svalka sig sommartid under de varma soltimmarna.

Inom ett väldigt behagligt avstånd så ligger bland annat Edboskolan, idrottsplatser, Trångsund centrum och allt därtill. Med kommunikationer tar du dig in till Stockholm city på ynka 20 minuter och med bil så tar det cirka 15 minuter. Med bilen tar man sig även väldigt enkelt till bland annat Tyresta nationalpark för mycket goda motionsspår eller promenadstråk.

Ta vara på detta sällsynta tillfälle då dessa parhus ligger ute på marknaden väldigt sällan. Om det dyker upp några frågor innan visningen så är det bara att höra av sig till fastighetsmäklaren.

Varmt välkommen på visning!

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

5 rum

Boarea:

146 kvm

Biarea:

2 kvm

Visning:

Måndag 29/7 Kl. 17:15-18:00Tisdag 30/7 Kl. 19:30-20:15

Tomtarea:

592 kvm

Pris:

(34 212 kr/kvm) 4 995 000 kr

(Inkl. Biarea 33 750 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Stortorpsvägen 110B, Trångsund / Stortorp .

HitCounter