Schantzgatan 6

Norr / Örebro kommun
1 750 000 kr
  • 3 rum
  • 84.5 kvm

Totalrenoverad trea högst upp med en drömlik balkong i söderläge...

Välkommen till en mycket smakfull renoverad trea med enstavig ekparkett från 2018 i hela lägenheten och vitmålade väggar. Här får du det lilla extra som braskamin, balkong i söderläge med minimal insyn och en trädgård med pergola.

I samband med köksrenoveringen 2018 flyttades en vägg och dörr mellan kök och hall för att skapa ett optimalt och rymligt kök. Resultatet blev ett fantastiskt fint och modernt kök som är luftigt utan överskåp. En köksö i mitten av köket ger dig gott om förvaring och skönt häng. Köksluckorna är grå med guldfärgade knoppar som är pricken över i. I nära anslutning ligger ett stort vardagsrum med ljusinsläpp från två håll, braskamin och utgång till balkongen. I vardera ände av lägenheten ligger sovrum. Det mindre har fönster åt två håll och det större har gott om yta samt en garderobsvägg längs med hela högra väggen. I anslutning till hallen ligger ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin som renoverades 2013. TV och bredband via comhem ingår i månadsavgiften.

Gården har en fin anlagd pergola, utemöbler och grillar. Rejäl tvättstuga med torkrum finns i källaren i samma hus där du även har ett källarförråd på ca: 10kvm. Kom och upptäck en liten oas mitt i norrcity med gångavstånd till centrum och livsbutik. Förskola samt pizzeria runt husknuten.Ida Källmyr - Mäklare Örebro

Storlek:

3 rum

Boarea:

84.5 kvm

Avgift:

5 609 kr

Slutbud:

1 750 000 kr (20 710 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ida Källmyr

Ida Källmyr

019- 609 07 00 · 0761-80 24 03


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter