Jennie Hedengren

Reg. Fastighetsmäklare

Här har ni en driven och mycket ambitiös tjej som brinner för mäklaryrket och allt vad det innebär. Jag lägger ner min själ i mitt arbete och ger alltid 100% i allt jag gör eftersom jag vet att vägen till framgång är hårt arbete. Jag finner mitt driv i utmaningar, tävlingar och viljan att alltid vara bäst.

Eftersom en bostadsaffär är en av de största affärerna vi gör så är det viktigt att inget lämnas åt slumpen och det är därför av högsta vikt att du är kräsen och noggrann vid val av mäklare. Min ambition som din mäklare är att skräddarsy en lösning utifrån dina behov och din bostads unika förutsättningar och på så sätt få en trygg affär och bäst betalt. Mitt mål när jag hjälper dig att sälja din bostad är självklart att du ska bli mer än nöjd, så nöjd att du väljer att anlita mig igen och villigt rekommenderar mig åt dina vänner och bekanta. =)

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“Fantastiskt engagerad och mycket kunnig på området! ”
- Apelgatan 3A
“En fantastisk mäklare som var snabb att svara på våra frågor. Vill ni ha en engagerad mäklare? Välj Jennie på Notar!.”
- Murargatan 33
“En verkligt kompetent mäklare med mycket god kännedom om marknaden. Jennie fick ut det mest möjliga för vår lägenhet i en situation med verkligt trög marknad. Vi är verkligen nöjda med Jennies arbete.”
- Portalgatan 63
“Lägenheten såldes snabbt och enligt plan. Bara positivt, kommer rekommendera vidare :)”
- Torgny Segerstedts allé 21
“ Innan vi bestämde oss för Jennie hade vi frågat totalt 4 olika mäklare. Även haft personliga möten med dem. Jennie var snabbast att respondera. Hon var även mycket tydlig och professionell vid det personliga mötet. Hon var konkret, kunde svara på allt. Det bästa var nog hennes inställning till uppdraget, hungrig och driven. Såg inga hinder. Varit tillgänglig under hela processen. Jag kände mig som kund trygg. Jennie är grym helt enkelt!”
- Geijersgatan 18A
“Energisk med extra lägenhetsvisningar. Alltid tillgänglig på sin mobil. Vi känner oss nöjda”
- Torgny Segerstedts allé 44

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering