Din mäklare i Järfälla

Är du ute efter en mäklare i Järfälla? Våra fastighetsmäklare i Järfälla har en lång erfarenhet och relation till Järfälla. Vi hjälper till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Järfälla också!

Fastighetsmäklare i Järfälla sedan 2005

Området växer och det gör även Notar Järfälla, vi är idag 6 mäklare och en mäklarassistent. Många av de som arbetar här har inte bara många års erfarenhet som fastighetsmäklare utan har också vuxit upp i närområdet och är därför experter på området. Målet för oss är att du som kund blir så nöjd som möjligt och självklart att kunna sälja till högsta möjliga slutpris. Järfälla är ett stort område och det finns alltså mycket bostäder att se och välja mellan, det kan vara svårt att veta vad som passar en själv bäst och det är därför du ska välja oss på Notar Järfälla för från oss kan du garantera att du får svar på alla frågor och den hjälp du behöver.

Köpa och sälja bostad i Järfälla

När det är dags att sälja din bostad hjälper vi dig hela vägen från en kostnadsfri värdering till en lyckad försäljning. Vårt mål är att du ska känna att du har gjort ditt livs bästa affär! Vi på Notar Järfälla vet hur vi ska lyckas sälja just din bostad till rekordpris. Våra mäklare i Järfälla har god erfarenhet och ett mycket stort driv som är svårt att hitta någon annan stans. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningar vid just din försäljning. Allt börjar med att du bjuder hem en av våra kunniga fastighetsmäklare för att värdera din bostad helt kostnadsfritt. Ge oss möjligheten att bevisa för dig att vi är Järfällas bästa mäklare. Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla Dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

Hos oss hittar du din blivande drömbostad

Järfälla är ett mycket attraktivt område. Vi som jobbar på Notar Järfälla vet precis varför du skulle vilja bo här. Järfälla växer ständigt och här planeras tusentals nya bostäder de kommande åren. Kommunikationsmöjligheterna växer också. Nu finns redan alternativ som bussar, pendeltåg och snart finns även tunnelbanan som planeras vara klar år 2026 vilket kommer att förbättra kommunikationsmöjligheterna ytterligare. Ska du köpa bostad i Järfälla är du varmt välkommen att höra av dig till någon av våra duktiga mäklare oavsett var du befinner dig i processen. Våra fastighetsmäklare är experter på området och ser till att ni känner er trygga i att hitta ert nästa boende. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på era frågor och berätta mer om varför ni kan känna er trygga med oss!

Hos oss hittar du din bostad i Järfälla

Våra mäklare kan området till perfektion och ser alltid till att du som kund känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende. Du är varmt välkommen till våra visningar där vi ger dig svar på alla frågor och hjälper dig hitta rätt bostad som passar just dig.

Våra områden

Vi har mäklare i Järfälla som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Kallhäll

Denna charmiga del av Järfälla erbjuder en perfekt balans mellan moderna bekvämligheter och den lugna atmosfären som präglar området. Med närhet till naturen, utmärkta kommunikationer och ett blomstrande lokalsamhälle är Kallhäll en plats där du kan känna dig hemma.

Barkarbystaden

Välkommen till Barkarbystaden – den pulserande hjärtat av Järfälla. Här smälter modern stadsplanering samman med grönskande områden och innovativa lösningar för ett liv i harmoni. Med Barkarby handelsplats som ett köpcentrum i världsklass och närhet till vacker natur skapas en unik livsstil där bekvämlighet och avkoppling går hand i hand. Barkarbystaden är inte bara en plats att bo, det är en plats att leva och njuta av det bästa som förstklassig stadsutveckling har att erbjuda.

Jakobsberg

Med grönskande parker, mysiga kaféer och utmärkta skolor skapar Jakobsberg en perfekt miljö för både familjer och enskilda. Här finns det något för alla, från lokala butiker till moderna bostäder och närhet till kommunikationer.

Viksjö

Detta pittoreska område erbjuder en harmonisk livsstil med sina grönskande parker, vänliga grannskap och närhet till sjöar och skogar. Med bekväma bostäder och utmärkta skolor skapar Viksjö en trygg och trivsam miljö för hela familjen. Upplev den perfekta kombinationen av stadspuls och naturro i Viksjö – din framtida oas där varje dag blir en upplevelse

Skälby

Välkommen till Skälby – en idyllisk pärla i Järfälla där det moderna stadslivet smälter samman med charmiga omgivningar. Med sina grönskande parker, lugna gator och närhet till allt du behöver skapar Skälby en perfekt harmoni för din livsstil. Här hittar du bekväma bostäder, lokala butiker och goda skolor, allt inom räckhåll för att göra din vardag enkel och njutbar.

Kontakta våra mäklare i Järfälla

Du är varmt välkommen att kontakta våra fastighetsmäklare i Järfälla! Du når oss på 08-400 285 00 alternativt att du besöker vårt mäklarkontor på Kalvshällavägen 34 så kommer du uppleva hur en professionell och driven fastighetsmäklare arbetar.

Hälsningar, Notar Järfälla

Do you need a real estate agent in Järfälla?

Book a free valuation
Contact information

Notar Mäklare Järfälla
Kalvshällavägen 32, 177 44, Järfälla

Opening hours

Måndag-Torsdag 09.00-17.00
Fredag 09:00 - 16:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan

Our personnel and real estate agent in Järfälla

Botan Barzanji
Office Manager, Real Estate Agent
My current objects
Andreas Soulas
Coordinator, Prospective Broker
Mathilda Tengroth
Broker Assistant, Prospective Broker

Vanliga frågor & svar om mäklare i Järfälla