Din mäklare i Göteborg Östra centrum/Partille

Visste du att Hemnet har utsett Notar till Sveriges bästa mäklarfirma fyra år i rad? Det är en utmärkelse vi är mycket stolta över och som borgar för att vi har ett arbetssätt som fungerar, vilket genererar bra priser och nöjdare kunder. Vi kommer att göra vårt yttersta för att vinna utmärkelsen för Sveriges bästa mäklarkedja även i fortsättningen! Och nu finns vi även i Partille!

Marknadsledande

Notar har under flera år varit en av Stockholms största mäklaraktörer och har på mycket kort tid under senare år även lyckats bli marknadsledande i flera andra av Sveriges större städer. Nu när vi etablerar oss i Partille lades därför stort fokus på att rekrytera några av Partilles mest uppskattade fastighetsmäklare, med både hög kundnöjdget och starka lokala nätverk.

Vad kan vi göra för dig?

Vårt mål är att du efter en försäljningsprocess skall vara nöjd med både det höga slutpriset och känslan av att du är delaktig och under hela processen har full insyn i din försäljning. När du anlitar oss på Notar Partille ska du känna att vi har lagt upp rätt strategi, rätt marknadsföring och en tidsplan som passar just din försäljning. Vi på Notar Partille jobbar med en unikt bred marknadsföring där du som kund själv kan vara med och välja i vilja kanaler du vill att just din bostad skall exponeras. Vi jobbar med allt från stora kanaler som Hemnet och Booli, till exklusiva tidningsannonser och våra sociala medier, allt för att kunna bredda oss till rätt målgrupp för just din försäljning. Söker du bostad i Partille hjälper vi självklart dig med det. Slå oss en signal eller kontakta oss via mejl. Vi kan även hjälpa dig att skapa en bostadsbevakning för vad just du söker. Varmt välkomna på våra visningar!

Ditt livs bästa affär

Vi vet att din bostadsaffär förmodligen är en av de största affärerna i ditt liv och för oss är det viktigt att du får den stöttning du behöver genom hela processen. Som mäklare har vi även fått förtroendet att hjälpa många att hitta sina nya hem och samtidigt hjälpa till att gå vidare från sina tidigare bostäder. För oss handlar det inte bara om att sälja din bostad, vi skapar en upplevelse och erfarenhet som du kan känna dig trygg i. Tillsammans lägger vi upp en plan och en strategi som gör att du har full inblick och kontroll på vad nästa steg i processen är.

Vad brinner vi för?

Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Notar Partille har därför den erfarenhet som krävs med god lokalkännedom och väldokumenterat hög kundnöjdhet. Som kedja expanderar vi hela tiden genom att öppna nya kontor i Sveriges större städer och kranskommuner. Vi brinner för nöjda och återkommande kunder och givetvis att hjälpa dig att sälja din bostad till högsta möjliga slutpris.

Notar Partille

Vår affärsmässighet, engagemang och drivkraft tillsammans med vår unika marknadsföring gör att vi kan särskilja oss och sälja din bostad till högsta möjliga slutpris. Vi har noga utvalda fotografer och stylister med många års erfarenhet, tillsammans skapar vi en helhetslösning där kvalitet och professionalitet ligger i fokus. Börja med att bjuda hem oss på ett personligt och kostnadsfritt rådgivningsmöte och låt oss presentera hur vi kan vägleda dig på bästa sätt. Vi ser fram emot att träffa dig!

Våra områden

Välkommen till Partille – en pärla i Göteborgsområdet där charm, natur och modern livsstil möts i en perfekt harmoni! Här är några anledningar till att Partille är den ultimata platsen att kalla hem:

Sävedalen

Myllrande Sävedalen erbjuder så mycket, allt ifrån det lilla samhällets pittoreska köpgata med en blandning av restauranger, butiker och caféer, i kombination med varierad bebyggelse och närheten till Göteborg. I Sävedalen bor ni också i naturskön omgivning och med ett fantastiskt föreningsliv!

Paradiset

Partille gamla villastad är verkligen något utöver det vanliga med sina många vackra villor som ligger lite inbäddade i det grönskande och kuperade landskapet upp mot bergen och skogen. I Paradiset återfinns vilar flera stora villor som ritats av den prisbelönte arkitekten Bo Cederlöf.

Partille

Partille har haft en fantastisk utveckling under senare år och är idag en ort med något för alla. Här finns ett rikt utbud runt centrum med Allums fina affärsutbud, till Partille Arena med nya restauranger och stora event, till flertalet nybyggda bostäder. Bara några minuter bort ligger etablerade villagator för barnfamiljen, natursköna promenadstråk och med sköna bad i Kåsjön inom bara några minuters bilresa.

Lexby

Lexby i Partille är en lugn och trivsam stadsdel med en mix av bostadshus och grönområden. Här präglas atmosfären av en avslappnad gemenskap och närhet till naturen, samtidigt som det är lätt att ta sig till Partille centrum, eller tåget in till Göteborgs puls.

Öjersjö

Vill du bo med närhet till stadens puls men ändå vakna upp omgiven av rofylld grönska, badsjöar, fågelkvitter och med frisk luft i lungorna? Välkommen till Öjersjö! Här väntar etablerade villaområden varvat med nybyggda bostadsrätter i natursköna lägen. I Öjersjö återfinner ni även den populära badsjön Kåsjön med sitt rena vatten, Partille golfklubb med sin fina juniorverksamhet och omtyckta restaurang.

Jonsered

Som ort är Jonsered känt för sin historiska koppling som Jonsereds så vackra gamla fabriker givit området. Idag präglas samma gator präglas av en blandning av bostadsområden och grönområden, vilket skapar en harmonisk känsla. Jonsered erbjuder närhet till naturen, inklusive Jonsereds trädgårdar och skogspromenader, samt fina bad i sjön Aspen.

Furulund

Furulund är en harmonisk och barnvänlig stadsdel med närheten till både natur och puls. Sköna bad i Kåsjön inom cykelavstånd åt ena hållet- och Partille centrum med Allums köpcentrum, restauranger, och pendelstationer in till Göteborgs puls åt andra!

Kontakta våra fastighetsmäklare i Partille

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Partille för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar för din bostadsaffär. Ring oss på tel:073-341 47 30 partille@notar.se

Do you need a real estate agent in Göteborg Östra centrum/Partille?

Book a free valuation
Contact information

Notar Mäklare Göteborg Östra centrum/Partille

Opening hours

Måndag-fredag: 08:00-17:00

Our personnel and real estate agent in Göteborg Östra centrum/Partille

Linus Stafner
Real Estate Agent, Franchisee
My current objects

Vanliga frågor & svar om mäklare i Göteborg Östra centrum/Partille