Din mäklare i Uppsala

Är ni ute efter en mäklare i Uppsala? Våra fastighetsmäklare i Uppsala har en lång erfarenhet och relation till Uppsala. Vi hjälper er till en trygg och lyckad bostadsaffär som ni kan känna er nöjda med. Vi hjälper er även att hitta er framtida bostad!

Fastighetsmäklare i Uppsala

Uppsala är förmodligen en av de bästa platserna i världen att bo på, vi som arbetar på kontoret i Uppsala älskar Uppsala och allt vad det kan erbjuda. Uppsala är även så mycket mer än bara Uppsala, här har vi tätorter runtom Uppsala, skärgårdsliv, naturområden och närhet till huvudstaden Stockholm. Notar växer inom Uppsala tätort, Uppsala kommun och Uppsala län. Vi på Uppsala kontoret är verksamma över ett stort område och förmedlar bostäder inom Uppsala läns gränser.

Vi är det mäklarföretaget som växt snabbast de senaste åren i Uppsala och under 2019, 2020, 2021 och 2022 är vi det företag som hade flest rekommendationer per mäklare enligt hittamäklare.se. Vi är väldigt tacksamma till alla kunder som gjort oss till en av Uppsalas absolut största aktörer på marknaden. Notars mäklare i Uppsala ska förmedla den bästa mäklartjänsten i Uppsala med omnejd och vi ger allt i varje försäljning. Med det menar vi att vi gör det yttersta i alla lägen så att både säljare och köpare ska vara så pass nöjda att de vill anlita oss igen, och rekommendera oss till vänner och bekanta.

Hos Notar Uppsala har vi en stark laguppställning med kompetenta och hård arbetande fastighetsmäklare. Vi har erfarenheten att förmedla alla typer av objekt. Anlita Notars mäklare i Uppsala för att uppleva hur en kunnig, engagerad och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris. Tillsammans kommer vi nå rekordpris.

Vi vet hur just er bostad skall säljas till rekordpris. Våra mäklare i Uppsala har god kunskap och fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv utöver det vanliga kommer vi tillsammans skapa de bästa förutsättningar vid er försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar Din bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi bevisa att vi är Uppsalas bästa mäklare. Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla era lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

Köpa eller sälja bostad i Uppsala

När det är dags att sälja din bostad hjälper vi dig hela vägen från en kostnadsfri värdering till en lyckad försäljning. Vårt mål är att du ska känna att du har gjort ditt livs bästa affär! Ska du köpa bostad i Uppsala är du varmt välkommen att höra av dig till någon av våra duktiga mäklare oavsett var du befinner dig i processen. Våra mäklare är experter på området och ser till att ni känner er trygga i att hitta ert nästa boende. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på era frågor och berätta mer om varför ni kan känna er trygga med oss!

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Vi har kunskap inom hela Uppsala län. Här är några av de områdena som vi är anlitade i.

Uppsala

Uppsala som stad växer och här planeras nya bostäder de kommande åren. Med närhet till mycket är Uppsala älskat av många.

Knivsta

Attraktiv stad med närhet till Stockholm och med ett starkt föreningsliv.

Luthagen

Är en vacker stadsdel med många äldre föreningar, ett av Uppsalas mest attraktiva områden.

Sala backe

Här hade vi tidigare kontor under flera år, populära Sala backe med dess stora parker fortsätter att vara populärt.

Fålhagen/Höganäs

Citynära boende, perfekt för pendlaren. Vackra hus och äldre stabila föreningar.

Industristaden

Nära till det mesta och bästa som Uppsala har att erbjuda, bekvämt avstånd till Å-rum och centralstation.

Årsta

Barnvänligt område med många fina parker, enkelt att ta sig ut på E:4a

Björklinge

En av de populäraste tätorterna utanför Uppsala. Barnvänligt med attraktiva Långsjön.

Storvreta

Pendlarvänligt och här finns allt ni kan tänkas behöva. Skola upp till årskurs 9.

Heby/Östervåla/Harbo

Fina kringorter med något för alla, lugnt och harmoniskt boende med bussförbindelser.

Öregrund

”Staden vi havet”. Sommaridyll i Roslagen, vacker pittoresk hamnstad med ett myllrande skärgårdsliv.

Östhammar

Östhammars kommuns centralort med ett mysigt läge vid Östhammarsfjärden.

Gimo

Trivsam bruksort med trevliga Gimodammen och ett bra pendlarläge.

Alunda

Mysigt område med goda pendlingsmöjligheter till Uppsala och närhet till skog och mark. Här finns allt ni kan tänkas behöva på bekvämt avstånd.

Österbybruk

Trivsam ort belägen i västra delen av kommunen med goda kommunikationer till både Uppsala och Gävle. Vacker herrgårdsmiljö.

Mäklararvode Uppsala

Har du en bostad i Uppsala och undrar vad vi kan erbjuda dig för mäklararvode? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Kontakta våra mäklare i Uppsala

Ni är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Uppsala för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Ring oss på 018 – 430 10 50 eller besök vårt mäklarkontor på Vaksalagatan 28.

Do you need a real estate agent in Uppsala?

Book a free valuation
Contact information

Notar Mäklare Uppsala
Vaksalagatan 28, 753 31, Uppsala

Opening hours

Måndag-Torsdag 09:00-18:00
Onsdagar lunchstängt 11:30-13:00
Fredag 09.00-17.00

Mellan veckorna 28-34 avviker öppetiderna enligt nedan,
Måndag-Fredag 09:00-17:00, lunchstängt 12:00-13:00

Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Our personnel and real estate agent in Uppsala

Erik Hedlund
Office Manager, Real Estate Agent, Franchisee
My current objects
Martin Boholm
Real Estate Agent, Franchisee
My current objects
Albin Ruhl
Real Estate Agent, Franchisee
My current objects
Andreas Charalambidis
Real Estate Agent
My current objects
Marika Wager
Broker Assistant
Josefine Westh
Broker Assistant
Amelia Carlsson
Receptionist
Josefin Sundström
Prospective Broker
Tilde Östlund
Prospective Broker
Vincent Löfgren
Prospective Broker

Vanliga frågor & svar om mäklare i Uppsala