Din mäklare i Sollentuna

Är du ute efter en mäklare i Sollentuna? Våra fastighetsmäklare i Sollentuna har en lång erfarenhet och relation till Sollentuna. Vi hjälper till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Sollentuna också!

Fastighetsmäklare i Sollentuna sedan 2010

Våra fastighetsmäklare i Sollentuna & Upplands Väsby har sedan vår start 2010 förmedlat flertalet bostäder tack vare sin gedigna erfarenhet när det kommer till försäljning av villor, tomter, radhus och bostadsrätter. Genom vår goda lokalkännedom, breda spekulantregister samt branschens kraftfullaste marknadsföring har våra fastighetsmäklare slagit prisrekord vid flertalet av våra framgångsrika försäljningar. Med vår erfarenhet och kunskap vet vi hur just Din bostad ska säljas till rekordpris.

Vi är idag 5 mäklare och 1 assistent som är uppväxta i närområdet. I takt med att vi växer, växer även Sollentuna. Samtidigt som vi märker större efterfrågan på bostäder i Sollentuna och Upplands Väsby så planeras tusentals nya bostäder. Förorterna är populära för sin vackra natur, närhet till city och goda kommunikationer både till Arlanda och Uppsala. I Sollentuna finner du vacker natur så som milslånga Järvafältet, badplatser som förvandlas till skridskorinkar på vintern, idrottsanläggningar med populära idrottsföreningar, köpcentrum och flertalet eftertraktade skolor. Här har du allt på ett ställe.

Köpa och sälja bostad i Sollentuna

Bor ni i Sollentuna eller Upplands Väsby och ska sälja, köpa bostad eller är nyfikna över vad er bostad är värd idag? Varmt välkomna att bjuda hem en av våra fantastiska mäklare på ett kravlöst möte och få hjälp med en kostnadsfri värdering. Med vår erfarenhet och kunskap hjälper vi dig att få kontroll över läget när du står inför en bostadsförsäljning! När det är dags att sälja er bostad hjälper vi er hela vägen från en kostnadsfri värdering till en lyckad försäljning. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på era frågor och berätta mer om varför ni kan känna er trygga med oss!

Hos oss hittar du din bostad i Sollentuna

Med tanke på att våra mäklare är uppväxta i Sollentuna så kan de förorten innan och utan. Vi har själva cyklat på Järvafältet, badat i Edsviken och åkt skridskor på Norrviken. Vi vägleder dig som önskar stilla natur med trädgård omgiven av ängar och dig som söker stadsliv och puls. Varmt välkommen på våra visningar – så att vi kan hjälpa dig hitta din plats i Sollentuna!

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Viby

Viby är den femte största kommundelen i Sollentuna och gränsar till Järvafältet. Viby är känt för sitt lugn och sin vackra natur.

Rotsunda

Rotsunda är ett fint 50-talsområde, de flesta husen byggdes 1949-1957 och har under senaste åren blivit moderniserade men behåller sin rustika känsla.

Tegelhagen

Tegelhagen är grönskande och nära till Edsviken. Här finner du både bostadsrätter och villor.

Kvarnskogen

Detta är ett stort naturområde som från början var, som man hör på namnet, en skog. I takt med att Sollentuna växte, växte Kvarnskogen fram.

Solängen

Bostadsområde i Törnskogen och ligger i kommundelen Vaxmora. Solängen ligger vid foten av Tunberget vilket är Sollentunas högsta berg.

Väsjön

Väsjön är en ny del av Sollentuna som växer fram. Här skapas en variation av nya bostäder i form av lägenheter, villor och radhus. På vintern är det populärt att åka skidor på skidanläggningen Väsjöbacken.

Falkberget

Här bor du lugnt och stilla med närhet till naturen och vy över Edsviken.

Tureberg

Här är vårt kontor beläget! Tureberg ligger centralt i Sollentuna och här finner du god kommunikation med både buss och tåg samt ett centrum fyllt med shoppingmöjligheter.

Centrala Sollentuna

Centrala Sollentuna erbjuder goda kommunikationer med både pendeltåg och bussar. Här planeras många nya kvarter. Här hittar du även populära Sollentuna centrum.

Norrviken

Området ligger invid sjön Norrviken, från denna sjö har området fått sitt namn.

Edsbacka

Attraktivt och rogivande läge där du har tillgång till fina grönområden. Här ligger även Edsbacka slott som tillsammans med sin slottspark erbjuder härliga strövområden.

Sjöberg

Här ligger Sjöbergs centrum där du hittar mataffärer och restauranger. Här hittar du även populära Rösjöbaden Camping med tillhörande badplats.

Vaxmora

Kommundel i nordöstra delen av Sollentuna som besitter områdena Törnskogen och Törntorp.

Silverdal

Silverdal ligger ett stenkast från Solna och stadspulsen. Ett relativt nybyggt område som är under utveckling.

Edsberg

I Edsberg pågår flera stadsutvecklingsprojekt. Här ligger även det populära gymnasiet Rudbeck. Även Sollentuna sim- och sporthall.

Helenelund

Helenelund är den sydligaste kommundelen i Sollentuna som besitter fina grönområden som Tegelskogens naturreservat. Här finner du goda kommunikationer med både pendeltåg och buss.

Tunberget

Tunberget besitter fantastisk utsikt och är perfekt för rekreation. Från östra sidan av Tunberget syns Edsviken och från västra sidan av Tunberget syns Norrviken och Järvafältets naturreservat.

Landsnora

Landsnora är beläget vid populära Edsviken och granne med det så kallade ”Badberget” som erbjuder klipp- och strandbad på sommaren. På vintern kan du åka skridskor och utföra andra vinteraktiviteter. Detta område är omgivet av fina grönområden.

Töjnan

Detta är ett villaområde i Centrala Sollentuna med ett stenkast till Sollentuna Centrum och även mycket nära till nybyggda Häggviks Handelsplats.

Kärrdal

Detta är ett bostadsområde inom kommundelen Sjöberg. Området består av låga flerfamiljshus, ett stort radhusområde samt en del villor. Det finns även bra skolor och ett centrum som besitter matbutiker och restauranger.

Häggvik

I Häggvik hittar du goda shoppingmöjligheter, här finner du Häggviks Handelsplats samt Ica Maxi Stormarknad. Här finns det en blandning av flerfamiljshus och villor.

Törnskogen

Detta är ett mycket omtyckt strövområde. Törnskogen brukar kallas för Sollentunas vildmark.

Fågelsången

Ett villaområde med närhet till Helenelunds tågstation samt flertalet små skogsområden.

Edsängen

I detta område bor många i kedjehus och radhus. Här bor du med närhet till trevliga skogsområden.

Rotebro

Detta är den nordligaste delen av Sollentuna kommun. Det delas upp i två delar med hjälp av Järnvägen, Gillbo och Rotsunda. Här hittar du Rotebro Handelsplats som besitter flertalet butiker. Här finner du flerfamiljshus, villor, kedjehus och radhus. Rotebro besitter bra skolor, trevliga naturområden och närhet till matbutiker och restauranger.

Upplands Väsby

I Upplands Väsby kan du bo centralt i stadsmiljö eller med skogsområden som granne. Här hittar du flerfamiljshus, radhus, kedjehus och villor med närhet till shopping, livsmedelsbutiker, restauranger och flertalet andra faciliteter. Området besitter trevliga motionsspår för aktivitet året om.

Mäklararvode Sollentuna

Har du en bostad i Sollentuna och undrar vad vi kan erbjuda dig för mäklararvode? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Kontakta våra mäklare i Sollentuna/Upplands Väsby

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Sollentuna för att få hjälp av engagerade och lokalkunniga mäklare. Kontakta oss på 08-652 01 eller besök oss på vårt kontor på Turebergs allé 26. Vi ses!

Do you need a real estate agent in Sollentuna?

Book a free valuation
Contact information

Notar Mäklare Sollentuna
Turebergs allé 18, 191 64, Sollentuna

Opening hours

Måndag – Fredag: 08:00 - 17:00

Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Our personnel and real estate agent in Sollentuna

Amanda Kujanpää
Office Manager, Franchisee, Real Estate Agent
My current objects
Philip Kujanpää
Franchisee, Real Estate Agent
My current objects

Vanliga frågor & svar om mäklare i Sollentuna