Din mäklare i Sundbyberg

Är du ute efter en mäklare i Sundbyberg? Våra fastighetsmäklare i Sundbyberg har en lång erfarenhet och relation till Sundbyberg. Vi hjälper till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Sundbyberg också!

Fastighetsmäklare i Sundbyberg sedan 2005

Våra fastighetsmäklare i Sundbyberg har sedan vår start 2005 blivit ledande i området. Som ledande fastighetsmäklare i Sundbyberg och med flera års erfarenhet har vi alla förutsättningar som krävs för att lyckas med din bostadsaffär. Med den bästa lokalkännedomen och en enorm drivkraft att ständigt överträffa era förväntningar säljer vi till högsta slutpris. Med närhet till både grönska, motionsspår och kommunikationer är Ursvik ett väldigt populärt bostadsområde. Det är en stadsdel som ständigt växer med nyproducerade bostadsrätter, radhus och villor. Intresset för att bo i Ursvik har ökat succesivt de senaste åren. Småstadskänslan i kombination med servicen som finns nära till hands gör att Ursvik erbjuder alla bekvämligheter som kan önskas.

Köpa och sälja bostad i Sundbyberg

När det är dags att sälja din bostad hjälper vi dig hela vägen från en kostnadsfri värdering till en lyckad försäljning. Vårt mål är att du ska känna att du har gjort ditt livs bästa affär! Ska du köpa bostad i Sundbyberg är du varmt välkommen att höra av dig till någon av våra duktiga mäklare oavsett var du befinner dig i processen. Våra mäklare är experter på området och ser till att ni känner er trygga i att hitta ert nästa boende. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på era frågor och berätta mer om varför ni kan känna er trygga med oss!

Hos oss hittar du din bostad i Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp

Sundbyberg och Ursvik är en av Stockholms mest attraktiva närförorter. Vi vet varför du ska välja att bo just här! Sundbyberg är som en småstad i storstaden, här finns det mesta av allt. Här bor du endast 8 minuters pendelavstånd från Stockholms city samtidigt som du alltid har naturen runt hörnet. Sundbyberg ligger i topp för snabbast växande kommuner i Sverige med många pågående byggprojekt för att möta den stora efterfrågan. Med närhet till Stockholms city, grönområden och en stadskärna med utmärkta kommunikationer har Sundbyberg och Ursvik samt Brotorp mycket att erbjuda.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Centrala Sundbyberg

Det mesta man behöver finns på plats i Sundbyberg. För den som bor här är gångavstånd en självklarhet. Hundratals butiker, restauranger och serviceinrättningar ligger spridda utmed smågatorna kring tågstationen. I kommunen finns också museum, teater, simhall och tre idrottsplatser. Trots expansionen finns det gott om natur. I centrala Sundbyberg hittar man flera parker bla. Tornparken, Marabouparken och naturreservatet Igelbäcken. Härliga promenadstråk ligger runt de populära sjöarna Lötsjön och Råstasjön. Närheten finns också till Bällstaviken, som med promenadslingor sträcker sig hela vägen in till Stockholm. Inte långt ifrån Sundbybergs kärna finns Ursviks motionsspår för den som vill komma motionen och naturen nära.

Ursvik

Vill du bo i en modern, omtänksam och hållbar stadsdel – granne med naturen och nära till stan? Då är Ursvik en plats för dig. Ett levande område med dynamik och mångfald, där det är härligt att bo och lite enklare att få ihop vardagspusslet. Ett stenkast från skog och motionsspår hittar du villor, radhus och flerbostadshus med spännande arkitektur och praktiska lösningar. Skolor, förskolor, restauranger, gym, butiker och annan service finns förstås också. Ursvik färdigställs i etapper, så att det alltid ska vara bra att bo här, samtidigt som området växer och utvecklas. I området finns mini-livs, flertalet lekplatser, naturreservat och gym. Tvärbanans Kistagren kommer att stanna vid två hållplatser i Ursvik när den kommer hit våren 2024/2025, varav en vid torget.

Brotorp

Brotorp/Järvastaden är ett område under ständig utveckling och expansion. I närheten av bostaden ligger Arenastaden (med Nationalarenan mm) och även Mall of Scandinavia (Skandinaviens största köpcentrum). Här bor du direkt inpå naturen samt med närhet till matbutiker, gym, winery hotell, caféer, restauranger samt jaktvillan som går att hyra för fest och andra aktiviteter mm. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade.

Kontakta våra mäklare i Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp oavsett om du planerar sälja, köpa eller vill ha din bostad värderad. Med en noga utarbetad produkt, en stark drivkraft och ett enormt engagemang skapar vi marknadens bästa förutsättningar för att hjälpa dig vidare i din bostadssituation!

Do you need a real estate agent in Sundbyberg?

Book a free valuation
Contact information

Notar Mäklare Sundbyberg
Landsvägen 52, 172 63, Sundbyberg

Opening hours

Måndag: 09:00-17:00
Tisdag-Torsdag: 08:00-17:00
Fredag: 08:00-16:00

Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Our personnel and real estate agent in Sundbyberg

Vanliga frågor & svar om mäklare i Sundbyberg