Din mäklare i Vasastan

Är du ute efter en mäklare i Vasastan? Våra mäklare har en lång och gedigen erfarenhet och relation till Vasastan. Många av våra mäklare är uppvuxna i området och kan rekommendera bästa fiket, restaurangen, förskolan mm. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig självklart också med att hitta din framtida bostad i Vasastan!

Fastighetsmäklare i Vasastan sedan 2005

Vasastan är idag ett av dem mest attraktiva innerstadsområdena att bo i. Notar har verkat i Vasastan sedan 2005 och gjort många rekordförsäljningar i området. Vi sitter i en öppen och välkomnande hörnlokal belägen på Karlbergsvägen 23. Tack vare vår höga marknadsandel här i området har vi ett stort spekulantregister med aktiva köpare som söker bostad just här i Vasastan. Det som gör oss på Notar unika är att vi har de mest engagerade mäklarna, den kraftfullaste marknadsföringen och stor lokalkännedom om området.

Vårt trevliga och kunniga team består av sju drivna mäklare och en assistent som alla gör sitt yttersta för att ständigt sätta nya prisrekord i Vasastan. Stor kunskap om området samt fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningarna för just Din försäljning. De flesta mäklarna hos oss på kontoret bor i området och kan alla gator, skolor, förskolor, fik och restauranger. Dessa faktorer gör i sin tur att vi säljer för högre slutpriser och har marknadens största spekulantregister – Köparna finns hos oss!

Våra mäklare i Vasastan

Kontoret med deras mäklare i Vasastan har jobbat många år i området vilket gör att vi lyckats bygga upp ett fantastiskt kontaktnät med banker, stylister, fotografer, jurister, städfirmor, flyttfirmor, hantverkare mm så att din försäljning ska fungera så smidigt som möjligt.

Köpa och sälja bostad i Vasastan

När det är dags att sälja din bostad hjälper vi dig hela vägen från en kostnadsfri värdering till en lyckad försäljning. Vårt mål är att du ska känna att du har gjort ditt livs bästa affär! Vi vet vad som krävs för att lyckas med en försäljning så kom mer än gärna förbi oss om du vill prata boende, deklaration, räntor, bolån, eller bara få rådgivning om den aktuella marknaden så bjuder vi på en kopp kaffe. Att sälja sin lägenhet är ofta den enskilt största affären man gör i sitt liv vilket gör att vi är extremt måna om att vårda det stora förtroende vi får från er. Vi tar hand om er försäljning från början till slut med samma inställning som om det vore vår egen försäljning. Vill du ha en engagerad mäklare som gör sitt yttersta för att få ett så högt pris som möjligt? Kom till oss på Notars mäklare i Vasastan så berättar vi mer! Ska du köpa bostad i Vasastan är du varmt välkommen att höra av dig till någon av våra duktiga mäklare oavsett var du befinner dig i processen. Våra mäklare är experter på området och ser till att ni känner er trygga i att hitta ert nästa boende. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på era frågor och berätta mer om varför ni kan känna er trygga med oss!

Hos oss hittar du din bostad i Vasastan

Våra mäklare är experter på området och ser till att du känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på dina frågor och berätta mer om varför du kan känna dig trygg med oss.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Vasastan

Vasastan är en mycket trevlig stadsdel med en hel del caféer, restauranger, vintagebutiker och klädaffärer som alla bidrar till områdets charm. Några kvarter bort växer den underbara stadsdelen Hagastaden fram där moderna bostäder och arbetsplatser växer fram i en stadsdel med mycket liv och rörelse. Vasastaden har pulsen men även den hemtrevliga känslan av lugn.

Birkastan

I den västra delen av Vasastan hittar ni populära Birkastan. Här möts det bästa av två världar med ett stort utbud av krogar, mysiga restauranger och välsorterade mataffärer kring Rörstrandsgatan samtidigt som man har härliga grönområden runt hörnet. Vasaparken ligger några minuters promenad bort såväl som mysiga Karlbergs slott, Hagaparken och Karlbergskanalen.

Atlas

Området började byggas upp under 1920-talet och har den typiska arkitekturen för den tidsepoken. Här byggdes ursprungligen bostäderna för arbetsklassen som bestod av små lägenheter om ett rum och kokvrå. Atlasområdet nås genom S:t Eriksplan och Sankt Eriksgatan genom stora portaler med trappor ner till området. Området brukar även kallas för ”lilla Paris”.

Odenplan

Odenplan är Vasastans knutpunkt och här finns ett stort utbud av shopping, trevliga caféer och restauranger. Här finns en hel del kända restauranger som prisbelönta Shushi Sho med en stjärna i Guide Michelin, hamburger restaurangen Flippin Burgers, Lilla Ege som håller världsklass samt en hel del andra mysiga restauranger. Härifrån går även tunnelbanan, bussar och citybanan.

Vasaparken

Fastigheterna här i området har ett otroligt bra läge mellan S:t Eriksplan och Odenplan. Området är väldigt populärt.

Röda Bergen

I Röda bergen hittar du ett lugnt och idylliskt läge. I området finns ”Solvändan” med lekplats samt flera förskolor.

Sabbatsberg

Området Sabbatsberg är ett av dem områden i Vasastan som erbjuder mer moderna och nyare bostäder. Området ligger bra placerat i Vasastan och med några minuters promenad når du citykärnan. I området finns all möjlig service som Ica Sabbatsberg, Sabbatsbergs sjukhus, restauranger, caféer och butiker. Området ligger mellan två stora knutpunkter – Odenplan och S:t Eriksplan. I anslutning till området ligger även populära Vasaparken med lekpark, grönområden, fotbollsplan och skridskobana under vinterhalvåret.

Kontakta våra mäklare i Vasastan

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Vasastan för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Ring oss på 08–522 480 40 eller besök våra mäklarkontor på Karlbergsvägen 23.

Varmt välkommen! Med Vänliga Hälsningar,

Martin, Johan, Desirée, Jonathan, Christian, Karan, Maja och Nomie.

Do you need a real estate agent in Vasastan?

Book a free valuation
Contact information

Notar Mäklare Vasastan
Karlbergsvägen 23, 113 27, Stockholm

Opening hours

Måndag – Fredag: 08.30 - 17.30
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Our personnel and real estate agent in Vasastan

Martin Monko
Office Manager, Real Estate Agent
My current objects
Maja Kristiansson
Coordinator
Nomie Rosin
Prospective Broker

Vanliga frågor & svar om mäklare i Vasastan