Din mäklare i Råsunda, Gamla Råsunda och Näckrosen

Är du ute efter en mäklare i Solna, Råsunda eller Hagalund? Våra fastighetsmäklare i Solna har en lång erfarenhet och relation till Solna. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Solna, Råsunda, Näckrosen och Gamla Råsunda samt Huvudsta, Arenastaden & Bergshamra!

Fastighetsmäklare i Råsunda sedan 2005

I hjärtat av Gamla Råsunda ligger vårt Råsundakontor. Vårt första kontor i Solna öppnade 2005 och vi blev snabbt områdets ledande mäklarbyrå. I samband med att Solna kommun växt med flera nya bostadsområden och därmed Notar Solna/Råsunda med fler duktiga mäklare så öppnade vi ett grannkontor tvärsöver gatan 2017. Här har vi ett mäklarteam bestående av 14 duktiga fastighetsmäklare och 2 assistenter. Vi har en stor lokalkännedom och förmedlar lägenheter i hela Solna. Flera av oss har jobbat här sedan starten 2005 som fastighetsmäklare och har en gedigen och mångårig erfarenhet från Råsundas bostadsmarknad.

Oavsett om ni bor i villa eller i bostadsrätt så har vi på Notar Solna/Råsunda just den kunskap och erfarenhet som en lyckad försäljning med högsta möjliga slutpris kräver. Vi kan erbjuda våra kunder ett genuint engagemang och en fenomenal marknadsföring som ingen kan konkurrera med, vi gillar att synas. Vi hjälper er med försäljning, kostnadsfri värdering samt skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken. Vi hjälper även flertalet bostadsrättsföreningar att upplåta hyresrätter till bostadsrätter mot öppna marknaden.

Vi har även bostäder till salu i Råsunda, Gamla Råsunda, Solna Centrum och Gamla Filmstaden. Vi säljer även en hel del Villor i Råsunda eller Gamla Råsunda Hos oss hittar du din bostad i Solna, Råsunda, Gamla Råsunda. Våra mäklare är experter på området och ser till att du känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på dina frågor och berätta mer om varför du kan känna dig trygg med oss.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor och våra mäklare täcker.

Solna

Solna som stadsdel växer och här planeras tusentals nya bostäder de kommande åren. Med närhet till den fina Hagaparken och Brunnsviken bor man fint året om.

Råsunda

Attraktiva Råsunda innehåller både sekelskiftesbostäder, villor och andra typer av boenden. I Råsunda hittar du även Gamla Filmstaden, en populär del av Råsunda.

Gamla Råsunda

Gamla Råsunda kan vara Solnas mest eftertraktade område. Här finns sekelskifteslägenheter med alla de attribut som de flesta köpare önskar sig.

Gamla Filmstaden

Mytomspunna Filmstaden har blivit extremt populär bland barnfamiljer. Vi på Notar mäklar väldigt många bostäder i området.

Näckrosen

Näckrosen har med sina ljusa bostäder och närhet till kommunikationer blivit superpopulärt. Dina mäklare på Notar Råsunda kan hjälpa dig vare sig du söker en villa eller bostadsrätt.

Kontakta våra mäklare i Råsunda

Kom in på en kopp kaffe på vårt mäklarkontor på Råsundavägen 123 i Gamla Råsunda eller kontakta oss på 08-470 33 50. Ni kan även ringa direkt till någon av våra duktiga mäklare för att boka ett hembesök med kostnadsfri värdering så berättar vi mer om vad Solnas/Råsundas bästa mäklare kan erbjuda vid just er försäljning.

Med Vänliga Hälsningar

Dina Mäklare på Notar Råsunda

Do you need a real estate agent in Råsunda?

Book a free valuation
Contact information

Notar Mäklare Råsunda
Råsundavägen 123, 169 50, Solna

Opening hours

Måndag: 08:00-18:00
Tisdag-Torsdag: 08:00-17:00
Fredag: 08:00-16:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Our personnel and real estate agent in Råsunda

Michaela Holmström
Real Estate Agent
My current objects
Sara Hultman
Broker Assistant
Fredrika Anger
Broker Assistant
Katarina Korpe
On parental leave, Broker Assistant

Vanliga frågor & svar om mäklare i Råsunda