Din mäklare i Solna, Frösunda, Huvudsta, Arenastaden & Bergshamra


Solna är förmodligen Stockholms mest attraktiva närförort. Vi som arbetar som mäklare i Solna vet precis varför du ska välja att bo just här! Vi är mäklare med flera års erfarenhet och Notar är den marknadsledande fastighetsmäklaren i Solna/ Råsunda idag!

Solna som stadsdel växer och här planeras tusentals nya bostäder de kommande åren. Notar växer som mäklare i området och vi är idag 18 fastighetsmäklare och 3 mäklarassistenter. Vår målsättning är nöjda och återkommande kunder och givetvis att sälja till högsta möjliga slutpris!

På gränsen mellan Solna och Sundbyberg, alldeles intill Igelbäckens naturreservat finner ni vackra Järvastaden.
Järvastaden bjuder inte endast på flerbostadshus som varierar en hel del i höjd och i utseende men också på fantastiska parker och lekplatser. Du har också nära till anrika Ulriksdal med slott och parkmiljö och till Edsvikens fina badplatser.
Omkring 2025 förväntas Järvastaden vara färdigbyggt och kommer då befolkas av över 15 000 människor i över 5000 bostäder.

Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Våra mäklare i Solna har god kunskap och fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annan stans skapar vi de bästa förutsättningar vid Din försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar Din bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi bevisa att vi är Solnas bästa mäklare. Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla Dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

När du ska sälja din bostadsrätt eller ditt hus ska du kontakta Notars mäklare i Solna för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Du är varmt välkommen att ringa oss på 08-4703350 eller besöka vårt mäklarkontor på Råsundavägen 118.

Med Vänliga Hälsningar

Notar Solna

Behöver du en mäklare i Solna?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Solna
Råsundavägen 118, 169 50, Solna

Öppettider

Måndag: 08:00-18:00
Tisdag-Torsdag: 08:00-17:00
Fredag: 08:00-16:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Solna

Michaela Holmström
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Katarina Korpe
Mäklarassistent
Sara Hultman
Mäklarassistent
Maja Ershammar
Mäklarassistent
Bostäder i Solna