Din mäklare i Jönköping

Är du ute efter en mäklare i Jönköping med omnejd? Våra fastighetsmäklare i Jönköping har en lång erfarenhet och relation till Jönköping. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Jönköping med omnejd!

Fastighetsmäklare i Jönköping med omnejd

”Det vi drömmer om och det vi köper är oftast två olika saker, men det är alltid med drömmen det börjar” På Notar i Jönköping förvandlar vi dina bostadsdrömmar till verklighet. Jönköping är en vacker stad som ringas in av Vätterns södra ände och de båda sjöarna Munksjön och Rocksjön. Geografiskt ligger vi på en mycket attraktiv plats med närhet till såväl Stockholm, Göteborg och Malmö. Att bo här innebär att vi har både den lite större stadens atmosfär men även närhet till härliga naturområden.

Köpa och sälja bostad i Jönköping

Vi hjälper Er att sälja villor, bostadsrätter, fritidshus men också med försäljning eller köp av kommersiella fastigheter. Ni kan också boka in oss för både muntliga och skriftliga värderingar. Mäklarteamet består av sex duktiga mäklare och en mäklarassistenter. Alla vi som arbetar har lång erfarenhet av just Jönköpingsmarknaden och dess kranskommuner. Vår strävan är att överträffa våra kunders förväntningar så att de alltid rekommenderar oss vidare - Först då är vi helt nöjda.

Vi erbjuder en mycket väl genomtänkt mäklartjänst där vi noga kartlägger behoven för att uppnå bästa tänkbara slutpris. Stort fokus läggs på presentationen av din bostad, allt för att denna ska sticka ut och visas på bästa möjliga vis.

Vi vet vad som säljer och hur vi på bästa sätt ska skräddarsy en tjänst efter just din bostad. Vi på Notar Jönköping försöker se varje affär som om det vore vår egna. Vilka beslut och strategier hade vi själva valt om vi stod i centrum och skulle sälja bostaden. Att också inkludera våra kunder i hela försäljningsprocessen är något vi lägger stor vikt vid. Oavsett om du är säljare, köpare eller spekulant ska du känna dig väl omhändertagen och fullt informerad.

Hos oss hittar du din bostad i Jönköping med omnejd

Våra mäklare har mycket god lokalkännedom och guidar dig på bästa sätt i jakten på din nya drömbostad. För oss är det viktigt att ni känner er trygga och får förstklassig service – välkomna att kontakta oss eller närvara på någon av våra visningar så hjälper vi er vidare.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Jönköping

Jönköping är en mycket vacker stad med två centrala mindre sjöar vid Vätterns södra ände. Staden växer kraftigt och har ett bra centralt läge i Sverige.

Habo

Habo är en mycket populär ort strax utan Jönköping vid Vätterns västra sida. Här byggs det så det knakar.

Mullsjö

Mullsjö ligger ca 25 km från Jönköping i Västergötland och här bor man naturskönt intill Mullsjön.

Vaggeryd

Vaggeryds kommun har en lång tradition av industrier och är beläget ca 35 km söder om Jönköping.

Kontakta våra mäklare i Jönköping

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Jönköping för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Kontakta oss på 036-12 76 00, jonkoping@notar.se eller besök oss i vår vackra lokal på Brunnsgatan 2.

Hälsningar Michael, Felicia, Johan, Jessica, Nils, Robert och Matilda.

Do you need a real estate agent in Jönköping?

Book a free valuation
Contact information

Notar Mäklare Jönköping
Brunnsgatan 2, 553 17, Jönköping

Opening hours

Måndag – Fredag: 09:00 - 17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Our personnel and real estate agent in Jönköping

Michael Nygren
Office Manager, Franchisee, Real Estate Agent
My current objects
Felicia Nygren
Franchisee, Real Estate Agent
My current objects
Matilda Greverius
Broker Assistant, Interior designer

Vanliga frågor & svar om mäklare i Jönköping