Din mäklare i centrala Göteborg

Visste du att Hemnet har utsett Notar till Sveriges bästa mäklarfirma fyra år i rad? Det är en utmärkelse vi är mycket stolta över och som borgar för att vi har ett arbetssätt som fungerar, vilket genererar bra priser och nöjdare kunder. Vi kommer att göra vårt yttersta för att vinna utmärkelsen för Sveriges bästa mäklarkedja även i fortsättningen!

Vad kan vi göra för dig?

Vårt mål är att du efter en försäljningsprocess skall vara nöjd med både det höga slutpriset, men också med att du får vara delaktig och under hela tiden har full insyn i din försäljningsprocess. När du anlitar oss på Notar ska du känna att vi har lagt upp rätt strategi, rätt marknadsföring och en tidsplan som passar just din försäljning. Vi på Notar jobbar med en unikt bred marknadsföring där du som kund själv kan vara med och välja i vilja kanaler du vill att just din bostad skall exponeras. Vi jobbar med allt från stora kanaler som Hemnet och Booli, till exklusiva tidningsannonser och våra sociala medier, allt för att kunna bredda oss till rätt målgrupp för just din försäljning.

Hos oss hittar du din blivande drömbostad i Göteborg

Söker du bostad i Göteborg hjälper vi självklart dig med det. Slå oss en signal eller kontakta oss via mejl. Vi kan även hjälpa dig att skapa en bostadsbevakning för vad just du söker. Ni är givetvis varmt välkomna på våra visningar där vi kan svara på alla era frågor och kommer göra allt vi kan för att få er att känna er trygga med er bostadsaffär.

Ditt livs bästa affär

Vi vet att din bostadsaffär förmodligen är en av de största affärerna i ditt liv och för oss är det viktigt att du får den stöttning du behöver genom hela processen. Som mäklare har vi även fått förtroendet att hjälpa många att hitta sina nya hem och samtidigt hjälpa till att gå vidare från sina tidigare bostäder. För oss handlar det inte bara om att sälja din bostad, vi skapar en upplevelse och erfarenhet som du kan känna dig trygg i. Tillsammans lägger vi upp en plan och en strategi som gör att du har full inblick och kontroll på vad nästa steg i processen är.

Marknadsledande

Notar har under flera år varit en av Stockholms största mäklaraktörer och har på mycket kort tid under senare år även lyckats bli marknadsledande i flera andra av Sveriges större städer. När vi etablerade oss i Göteborg lades därför stort fokus på att rekrytera några av Göteborgsmarknadens mest uppskattade fastighetsmäklare, med både hög kundnöjdget och starka lokala nätverk.

Vad brinner vi för?

Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Notar i Göteborg är därför erfarna mäklare med god lokalkännedom och väldokumenterat hög kundnöjdhet. Som kedja expanderar hela tiden genom att öppna nya kontor i Göteborg och våra kranskommuner. Vi brinner för nöjda och återkommande kunder och givetvis att hjälpa dig att sälja till högsta möjliga slutpris.

Notar Göteborg

Göteborg har många boendealternativ att välja mellan, med ett stort utbud av både bostadsrätter där vi förmedlar allt från sekelskiftesvåningar till nyproducerade lägenheter, villor, radhus samt tomter och även fritidshus. Oavsett vart du ska sälja ditt boende så står vi redo för att hjälpa dig vidare till din livs bästa affär.

Våra Områden

Linnéstaden

Linnéstaden är en av de mest charmiga och livliga stadsdelarna i Göteborg. Denna pittoreska stadsdel är belägen på den västra sidan av centrum och är känt för sin vackra arkitektur, den grönskade Slottsskogen och en internationell atmosfär. Linnéstaden präglas imponerande jugendhus och historiska byggnader. Många av dessa hus är prydda med vackra detaljer och färgglada fasader, vilket ger området en unik karaktär. Det finns gott om små butiker, kaféer och välkända restauranger.

Vasastaden

Här möter du en unik blandning av sekelskiftescharm och modern elegans, där vackra byggnader, pittoreska gränder och blomstrande parker skapar en unik atmosfär. Vasastaden är rikt på restauranger och caféer och även en populär stadsdel för göteborgarna att träffas och umgås. Vasagatan är en vacker boulevard varifrån allt du kan tänkas önska dig av Göteborg rika utbud nås på gångavstånd.

Haga

Haga, en av Göteborgs äldsta och mest karaktäristiska stadsdelar, med sina charmiga kullerstensgator, färgglada trähus och flera mysiga kaféer är Haga en oas av karaktär och historia. Dessutom är Haga hemvist för årliga evenemang som Haga Julmarknad, där stadsdelen förvandlas till en gnistrande vinterdröm med julbelysning och doften av glögg. Stadsdelen har även en rik historia och är känt för sina bevarade trähus från 1800-talet.

Inom Vallgraven

Området är en skatt med charmiga gator och vackra, restaurerade byggnader som smälter samman det historiska och det moderna. Området är inte bara visuellt tilltalande utan också rikt på historia och kultur. Göteborgs stadsmuseum och äldre monument som Kronhuset och Skansen Lejonet ger inblick i stadens rika förflutna. Besökare lockas av dess unika atmosfär och mångsidiga utbud av kulturella, kulinariska och shoppingupplevelser.

Lorensberg

De breda boulevarderna och trädkantade gatorna ger Lorensberg en luftig och öppen känsla, och parkområden som Lorensbergsparken och Trädgårdsföreningen bidrar till den gröna karaktären i området. Många av bostadshusen har vackra innergårdar och trädgårdar, vilket ger invånarna en fridfull oas mitt i stadens puls. Bebyggelsen i Lorensberg är karakteristisk för sitt eleganta och tidlösa utseende. Stadsdelen präglas av vackra sekelskifteshus och jugendarkitektur, som ger området en unik charm.

Majorna

Majorna är ett område mixat av kultur, historia och skönhet längs Göteborgs kustlinje. Med sina charmiga gränder, färgglada landshövdingehus och pittoreska caféer och pubar erbjuder de besökare en unik inblick i Göteborgs själ och historia. Majorna, känt för sin bohemiska atmosfär, är hem för många konstnärer, musiker och kreativa själar från hela världen.

Kungsladugård

Kungsladugård är känt för sin lugna atmosfär och pittoreska omgivningar med vackra trähus och grönskande läge, alldeles intill Slottsskogen. Här kan man promenera och njuta av ett område som tog sin form för ett sekel sedan med såväl vackra villa- och radhusgator som lägre byggda flerfamiljshus.

Kungshöjd

Kungshöjd är känt för sina mysiga gränder med trendiga caféer, konstgallerier och små butiker. Under dagtid är Kungshöjd en fridfull plats för promenader och avkoppling, medan kvällarna fylls av liv och energi när restauranger och barer öppnar sina dörrar. Med sitt läge på en höjd erbjuder området även fantastisk utsikt över staden och Göteborgs hamn.

Guldheden

Guldheden, en pulserande stadsdel i Göteborg, är en smältdegel av modernitet och historisk charm. Beläget väster om stadskärnan, erbjuder Guldheden en perfekt balans mellan stadsliv och grönska. Stadsdelen är också hemvist för Chalmers tekniska högskola, en av Sveriges främsta tekniska universitet, vilket ger Guldheden en ungdomlig och dynamisk atmosfär.

Johanneberg

Beläget nära stadskärnan, erbjuder Johanneberg en harmonisk blandning av eleganta bostäder, grönskande parker och kulturell mångfald. Området är känt för sina vackra jugendhus och traditionella arkitektur. Johanneberg är en levande och mångsidig stadsdel, känt för sin arkitektoniska skönhet och akademiska inflytande.

Masthugget

Masthugget är en stadsdel som är känd för sina vackra utsikter över Göteborgs hamn och det karakteristiska Masthuggskyrkan som präglar stadens silhuett. Området var under 1800-talet ett centrum för varvsindustrin, vilket gav stadsdelen dess namn. Idag återspeglar Masthugget en fin mix av eleganta jugendhus och historiska byggnader. Samtidigt som det också känt för sin konstnärliga och kreativa anda.

Heden

Heden är namnet på både stadsdelen och den stora aktivitetsytan mitt i stan som sedan många år är en självklar del i Göteborg. Närliggande Trädgårdsföreningen är en av Europas bäst bevarade 1800-talsparker. Även Gamla Ullevi och Scandinavium nås på kort promenadavstånd, precis som närliggande Kungsportsavenyn.

Kontakta våra mäklare i Göteborg

Vår affärsmässighet, engagemang och drivkraft- tillsammans med vårt breda kundnät och vår unika marknadsföring gör att vi kan särskilja oss och sälja din bostad till högsta möjliga slutpris. Vi har noga utvalda fotografer och stylister med många års erfarenhet, tillsammans skapar vi en helhetslösning där kvalitet och professionalitet ligger i fokus. Börja med att bjuda hem oss på ett personligt och kostnadsfritt rådgivningsmöte och låt oss presentera hur vi kan vägleda dig på bästa sätt. Vi ser fram emot att träffa dig!

Do you need a real estate agent in Göteborg Centrum?

Book a free valuation
Contact information

Notar Mäklare Göteborg Centrum

Opening hours

Måndag-fredag: 08:00-17:00

Our personnel and real estate agent in Göteborg Centrum

Linus Stafner
Real Estate Agent, Franchisee
My current objects

Vanliga frågor & svar om mäklare i Göteborg Centrum