Din mäklare i Botkyrka

Är du ute efter en skicklig och driven fastighetsmäklare i Botkyrka? Våra mäklare i Botkyrka har en lång erfarenhet och självklart en personlig relation till Botkyrka. Vi hjälper dig till en trygg och framgångsrik bostadsaffär med högsta slutpris som målsättning. Vi hjälper dig även att finna din framtida bostad belägen i Botkyrka.

Fastighetsmäklare i Botkyrka med lång erfarenhet

Vi är fastighetsmäklare med stort driv och ett tydligt fokus på att alltid överträffa uppställda förväntningar, vare sig du är säljare, köpare eller spekulant. Vi strävar alltid efter högsta servicenivå och nöjda kunder. Vi är mäklare med många års erfarenhet och kan området som vår egen bakgård. Flera av våra mäklare är födda och uppvuxna i Botkyrka vilket ger en ovärderlig erfarenhet och kunskap. Notars starka varumärke anlitas av de boende i Botkyrka med högsta krav på en komplett fastighetsmäklare som ständigt levererar rekordpris. I vårt starka team finner ni flera av Sveriges bästa säljande mäklare.

Notar är Stockholms näst största mäklarkedja med över 30 lokala kontor. Vår produkt är helt komplett och innefattar branschens mest omfattande marknadsföring vilket gör att vi når alla tänkbara spekulanter på de absolut viktigaste marknadsföringskanalerna. Vid varje försäljning anpassar vi marknadsföringen efter bostadens förutsättningar och hur vi skall nå den mest optimala och köpstarka målgruppen. Det innebär att vi får flest spekulanter till visningarna och således det högsta slutpris som marknaden är villig att betala för just Din bostad.

Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Stor kunskap om Botkyrka, unik erfarenhet och fenomenal marknadsföring skapar bästa förutsättningar vid Din försäljning. Ingen annan mäklare i Botkyrka kan mäta sig med vår otroligt breda marknadsföring. Vi förmedlar bostadsrätter och småhus i Tullinge, Tumba, Grödinge, Vårsta, Alby, Fittja, Hallunda och Norsborg.

Vi utför kostnadsfria värderingar, skriftliga värderingar för att omförhandla Dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar. Anlita Notar Botkyrka för att uppleva hur en kunnig och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris. Tillsammans kommer vi nå rekordpris!

Hos oss hittar du din bostad i Botkyrka

Våra mäklare är experter på området och ser till att du känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende. Välkommen in på våra visningar där vi kan svara på dina frågor och berätta mer om varför så många säljare i Botkyrka väljer att anlita Notar.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på just Ditt område. Här är samtliga områden där Notar Botkyrka är verksamma.

Tullinge

Tullinge är ett naturnära område med goda kommunikationer in till Stockholm City. Här finns ett stort villabestånd med en variation av friliggande villor till radhus och kedjehus. Lägenhetsbeståndet erbjuder en variation av nyproduktion och äldre bebyggelse. Barnvänligt och populärt område med stort utbud av skolor och förskolor. Brantbrink och Lida Friluftsgård erbjuder bra friluftsliv såsom motions- och skidspår, höghöjdsbana, vattenskidor och flera andra aktiviteter.

Tumba

Tumba har en rik historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden. Under 1700-talet grundades Tumba bruk, som idag är ett populärt turistmål. Idag är Tumba en blandad kommundel med både bostäder, arbetsplatser och service. Tumba har också en närhet till naturen. Här finns ett antal naturreservat, bland annat Rikstens friluftsstad och Tumbaåns naturreservat.

Vårsta

Vårsta är ett populärt och barnvänligt område med blandad bebyggelse och närhet till natur, bad och fina strövområden. Här finns ett omtyckt centrum med bibliotek, mataffär och blomsteraffär m.m.

Grödinge

Grödinge är en naturnära kommundel med en lugn och harmonisk miljö. Området omfattas av lantbruksbyggd i södra Botkyrka. Här finns en blandning av villor, fritidshus, lantbruk och mindre gårdar. Tumba, Tullinge, Huddinge, Södertälje, Haninge och Nynäshamn ligger i närheten.

Hallunda-Norsborg

Hallunda är ett bostadsområde som ligger i den nordöstra delen av kommundelen. Hallunda byggdes under miljonprogrammet på 1970-talet och består till stor del av höghus. I Hallunda finns bland annat Hallunda centrum, en tunnelbanestation och flera skolor. Norsborg har en mer blandad bebyggelse än Hallunda, med både höghus, radhus och villor. I Norsborg finns bland annat Norsborg centrum, en tunnelbanestation och flera skolor. Hallunda-Norsborg har ett rikt kulturliv med bland annat bibliotek, kulturhus och idrottsanläggningar. Här finns ett antal naturreservat, bland annat Norsborgs naturreservat och Slagsta naturreservat.

Fittja

Fittja är en mångkulturell stadsdel med en stark inriktning på kultur och kreativitet. Fittja är en kulturstad med ett rikt utbud av kulturaktiviteter. I Fittja finns bland annat ett kulturhus, ett bibliotek, en konsthall och ett musikkonservatorium. Fittja har också en närhet till naturen. Här finns ett antal naturreservat, bland annat Fittja äng och Slagsta naturreservat. I Fittja finns det gott om skolor och förskolor. Ett naturnära område med goda kommunikationer, både för dig som åker kommunalt eller med bil. En stor del av Fittja byggdes under miljonprogrammet 1970-talet med bl.a. höghus, radhus och villaområden.

Alby

Alby är en gammal bebyggelseplats som har anor från medeltiden. Under 1900-talet växte Alby snabbt och blev en viktig industriort. Idag är Alby en blandad kommundel med både bostäder, arbetsplatser och service. Här bor man granne med Albysjön med badmöjligheter, båthamn och fina promenadstråk. I området finns gott om skolor och förskolor. Botkyrka handel med bl.a. en stor ICA Maxi, Systembolaget, Apotek, Bauhaus, Biltema, Rusta m.fl. Goda kommunikationsmöjligheter för dig med eller utan bil.

Kontakta våra mäklare i Botkyrka

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Botkyrka för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar för din bostadsaffär. Ring oss på 08–654 09 60 eller besök vårt bemannade mäklarkontor på Tellusborgsvägen 79A.

Do you need a real estate agent in Botkyrka?

Book a free valuation
Contact information

Notar Mäklare Botkyrka
Nyängsvägen 3, 146 30, Tullinge

Our personnel and real estate agent in Botkyrka

Ferhat Can
Office Manager, Real Estate Agent
My current objects
Beatrice Bredler
Broker Assistant, Interior designer

Vanliga frågor & svar om mäklare i Botkyrka