Din mäklare i Älvsjö och Enskede

Vi som jobbar som mäklare på Notar i Älvsjö/Enskede är en blandning av fastighetsmäklare som har många års erfarenhet och yngre förmågor med en omättlig energi. Vi är inte bara experter på området och på bostadsaffärer - vi har nämligen receptet på hur du gör ditt livs bästa affär! Med god lokalkännedom och fenomenal marknadsföring, får din bostad de absolut bästa förutsättningarna för högst möjliga slutpris vid en försäljning. Oavsett om ni ska sälja eller köpa; lägenhet, radhus eller villa, så vill vi hjälpa er!

Fastighetsmäklare i Älvsjö och Enskede

Vi som arbetar som mäklare i Älvsjö och Enskede vet precis varför du ska välja att bo just här. Vi är mäklare med många års erfarenhet och kan området som vår egen bakficka. Några av oss bor eller är uppvuxna i området och hjärtat slår extra starkt just här. Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Efter mer än ett decennium som en av området mest anlitade mäklare har vi spekulanterna och instrumenten! Våra mäklare i Älvsjö/Enskede har god kunskap och fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annanstans skapar vi de bästa förutsättningar vid Din försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja. Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar Din bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi bevisa att vi är området bästa mäklare. Vi hjälper Er med försäljning, kostnadsfri värdering, skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken samt upprättande av köpehandlingar när säljare och köpare redan funnit varandra. Vi hjälper även bostadsrättsföreningar med ombildning från lokal till bostadsrätt samt hyresrätt till bostadsrätt.

Hos oss hittar du din bostad i Älvsjö och Enskede

Av lång erfarenhet kommer kunskap och du som letar bostad i området är alltid välkommen in på vårt kontor på Götalandsvägen 223A för en kopp kaffe och prata igenom ditt framtida bostadsköp. Som mäklare i Älvsjö och Enskede så håller vi oss uppdaterade på allting som händer i området och försöker informera våra kunder om vad de ska tänka på både vid försäljning och köp av bostad.

Våra områden

Älvsjö

Med bra kommunikationer genom pendeltåg och bussar som trafikerar hela söderort, närhet till både grönska och stadsliv har Älvsjö blivit ett självklart val för många att bo i. Här finns det flera bra skolor och en härlig blandning av villor och lägenheten. Somrarna spenderas gärna med bad vid Långsjön.

Älvsjöstaden

Älvsjöstaden är ett populärt område som omges av både stad och natur. Med gångavstånd till pendeln och Älvsjö centrum bor ni i närhet till lummiga parker, mysiga caféer, restauranger, skolor och förskolor.

Solberga

Solberga är ett område som omges av grönska där Solberga skogen är en central del. Närhet till matbutiker samt kommunikationer.

Långbro Park

Långbro Park är ett eftertraktat och populärt område. Parken omges av en vacker grön oas som har historia sedan 1900-talet. Långbro värdhus är erbjuder mat av högsta kvalitet året om.

Örby

I Örby finns allt man kan tänka sig. Gångavstånd till förskolor och skolor, flertalet restauranger. Här får man en härlig småstadskänsla!

Örby slott

Området byggdes på 40-talet. Här finner man idylliska villor, radhus samt flertalet bostadsrätter.

Hagsätra

Hagsätra är lugnt och stillsamt område. Här finner man allt från Älvsjöskogens naturreservat till Hagsätra centrum där den gröna tunnelbanan tar dig in till Stockholm centrum på bara några minuter.

Rågsved

Rågsved har allt man kan tänkas behövas. Med härliga naturområden och gångavstånd till restauranger och butiker.

Östberga

Östberga är ett område som växer. Här finns bostäder i olika storlekar och området är med sin närhet till kommunikationer väldigt populärt.

Stureby

Stureby i Enskede består till stor del av grönskande villaområden och flerbostadshus från 50-talet. Här återfinns en idyllisk småstadskänsla, stora grönområden och service samt kommunikationer på bekvämt avstånd.

Enskede

Populära Enskede innehåller allt från sekelskiftesbostäder, villor och andra typer av boenden. Här finner du även den charmiga trädgårdsstaden Gamla Enskede med dess fantastiska omgivning, en attraktiv del av Stockholm och Enskede med hög efterfrågan.

Svedmyra

Svedmyra är ett härligt och lugnt område som erbjuder bostäder för alla smaker. Området består till stor del av villabebyggelse men erbjuder även fantastiska flerbostadshus från 1900-talet såväl som mer moderna produktioner från 2000-talet.

Enskededalen

Mitten av 80-talet började Dalen att byggas. Området är uppbyggt på mindre gårdar där alla särskiljer sig med sin egna charm. I Dalens allé finner du livsmedelsbutik, apotek, frisör och blomsterhandel.

Gubbängen

Med sin perfekta blandning av lugn och närhet till stadens puls ger Gubbängen en unik livsstil. Här har du närheten till grönskande parker, utmärkta skolor och bekväma kommunikationer, samtidigt som du kan dra dig tillbaka till ditt lugna och fridfulla hem när du önskar det.

Kontakta våra mäklare i Älvsjö eller Enskede

Bor ni i Älvsjö eller Enskede och går i säljtankar? Tveka inte att komma in på en kopp kaffe i vår bobutik på Götalandsvägen 223A eller kontakta oss för ett hembesök så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda! Vi garanterar att vi leder er genom er försäljnings- eller köpprocess på ett tryggt sätt med bästa möjliga utfall.

Do you need a real estate agent in Älvsjö?

Book a free valuation
Contact information

Notar Mäklare Älvsjö
Götalandsvägen 223A, 125 31, Älvsjö

Opening hours

Måndag – Torsdag: 09:00 – 17:00
Fredag: 09:00-16:30

Övrig tid nås vi på mobilerna.

Our personnel and real estate agent in Älvsjö

Jakob Nilsson
Office Manager, Real Estate Agent
My current objects
Andreas Rosenberg
Real Estate Agent, Franchisee
My current objects
Pamela Olivera
Broker Assistant
Yasmine Murbäck Willén
Broker Assistant, Photographer

Vanliga frågor & svar om mäklare i Älvsjö