Din mäklare i Vallentuna

Visste du att Hemnet har utsett Notar till Sveriges bästa mäklarfirma fem år i rad? Det är en utmärkelse vi är mycket stolta över och som borgar för att vi har ett arbetssätt som fungerar, vilket genererar bra priser och nöjdare kunder. Vi kommer att göra vårt yttersta för att vinna utmärkelsen för Sveriges bästa mäklarkedja även i fortsättningen!

Vad kan vi göra för dig?

Vårt mål är att du efter en försäljningsprocess skall vara nöjd med både det höga slutpriset, men också med att du får vara delaktig och under hela tiden har full insyn i din försäljningsprocess. När du anlitar oss på Notar i Vallentuna ska du känna att vi har lagt upp rätt strategi, rätt marknadsföring och en tidsplan som passar just din försäljning. Vi på Notar jobbar med en unikt bred marknadsföring där du som kund själv kan vara med och välja i vilja kanaler du vill att din bostad skall exponeras. Vi jobbar med allt från stora kanaler som Hemnet och Booli, till exklusiva tidningsannonser och våra sociala medier, allt för att kunna bredda oss till rätt målgrupp för att nå högst slutpris.

Hos oss hittar du din blivande drömbostad i Vallentuna!

Söker du bostad i kommunen hjälper vi självklart dig med det. En stor andel av de bostadsaffärer som vårt kontor gör förmedlas, via vårt spekulantregister som uppdateras dagligen, innan de når öppna marknaden. Ring eller maila oss för att ta del av de bostäder som säljs underhand!

Vad brinner vi för?

Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Notar i Vallentuna är erfarna mäklare med god lokalkännedom och väldokumenterat hög kundnöjdhet. Vi brinner för nöjda och återkommande kunder och givetvis att hjälpa dig att sälja till högsta slutpriset!

Våra områden:

Vallentuna är en idyllisk förort till Stockholm som lockar med en rik mångfald av områden, var och en med sin egen unika karaktär och charm. Oavsett om du är ute efter natursköna omgivningar, närhet till goda kommunikationer eller modernt stadsliv, har Vallentuna något att erbjuda för alla smaker och livsstilar.

Vallentuna Centrum:

Vallentuna Centrum erbjuder ett brett utbud av bostäder som passar olika livsstilar och behov. Här finns moderna lägenheter med närhet till centrala bekvämligheter som affärer, restauranger och kommunikationer. De nybyggda områdena kombinerar funktionalitet med estetik, vilket skapar en attraktiv boendemiljö för både unga familjer, singelhushåll och äldre. Närheten till natur och rekreationsområden gör boendet extra tilltalande. Vallentuna Centrum är en plats där man kan njuta av småstadens charm samtidigt som man har storstadens alla fördelar inom räckhåll.

Ekeby

Ekeby är ett omtyckt område i Vallentuna som är särskilt uppskattat för sin barnvänliga atmosfär och närheten till skolor, förskolor och kommunikationer. Den populära 4H-gården ligger intill radhusområdet och erbjuder en extra dimension av natur och lärande för barnen. Det finns ett flertal förskolor och skolor i området och buss trafikerar hela området in till Vallentuna Centrum. Du når även centrum via cykel- och gångvägar, med bil tar det ca 5 minuter.

Bällstaberg / Kragstalund

Bällsta erbjuder närhet till det mesta. Roslagsbanans stationer Bällsta och Kragstalund ligger på linje 27 där Kragstalund station är belägen i anslutning till Bällstaberg Torg och med bil når du med lätthet Arningeleden och Norrortslänken. Gillar du att promenera så ligger Bällsta i fina natursköna omgivningar med promenadavstånd till Uthamra och Vallentunasjön. Det finns en rad olika förskolor i Bällsta med omnejd och för att nämna några så finns det b.la. Bällstabergsskolan Förskola, Lovisedalsskolan fritidshem, Bällstalunds förskola, Odens förskola och Vittra förskola. I Bällsta / Kragsta ligger också Bällstabergsskolan, Lovisedalsskolan och Vittra i Vallentuna. Givetvis finns närhet till Arninge handelsplats och Vallentuna Centrum men även lokalt ligger Ica nära Kragsta.

Ormsta

Ormsta är ett eftertraktat och fridfullt område med mycket natur. Här finns närhet till all nödvändig service och utmärkta kommunikationer, vilket gör det till ett idealiskt val för barnfamiljer. Området är rikt på parker, skogar med pulkabackar och har många lekplatser.

Lindholmen

Lindholmen är en pittoresk ort i Vallentuna kommun, belägen cirka 5 km från Vallentuna Centrum. Här bor du nära skog och natur, med både Storsjön och Lillsjön på promenadavstånd. Med bil når du centrala Stockholm på cirka 35 minuter, och det finns goda kommunikationsmöjligheter med Roslagsbanan. I Lindholmen finns en ICA Nära butik, tre förskolor, en skola (F-6) och en idrottsplats. Vallentuna golfklubb och Veda ridcenter är belägna mellan Vallentuna Centrum och Lindholmen. För den som gillar att motionera finns elljusspår i naturen nära till hands.

Ekskogen / Kårsta

Kårsta är en mysig tätort i Vallentuna kommun med en genuin lantlig känsla. Området domineras av villor, radhus och parhus, samt en mindre del bostadsrätter, allt omgivet av stora grönområden. Ekskogen och Kårsta är de två sista stationerna på Roslagsbanan och ca 15 minuter från centrala Vallentuna. Kårsta nås även enkelt via E18 med avtagsväg Roslagsstoppet. Båda områdena består av skogar och odlad mark. I Kårsta finns både badbara Bergsjön och Sparren belägna. Det är även i Kårsta som Kårsta skola är belägen med F-6. Det finns möjlighet att gå på Karbyskolan med bussförbindelsen 665. I övrigt trafikeras busslinje 661 från Vallentuna station till Ekskogen och Kårsta. Det lokala fotbollslaget GoIF Kåre spelar sina hemmamatcher på gräsplanen Kårevallen som är belägen i Kårsta.

Brottby

Välkommen till Brottby - en pärla som lockar med sin idylliska atmosfär och natursköna omgivningar. För den som älskar att vara utomhus är Brottby ett ställe för dig. Med sina många grönområden, skogspromenader och närheten till vackra sjöar erbjuder orten en mängd möjligheter för aktiviteter som vandring, löpning, cykling och fiske. Dessutom är Vallentunas naturreservat bara en kort bilresa bort, vilket ger ännu fler möjligheter till äventyr. Trots sin lantliga charm är Brottby inte isolerat från resten av världen. Med goda kommunikationsförbindelser till Stockholm city, antingen via bil eller kollektivtrafik, är det enkelt att pendla till och från arbete samtidigt som du kan njuta av det lugna lantlivet. Buss till Norrtälje, Danderyds Sjukhus och Vallentuna centrum trafikeras ofta och dagligen. I Brottby finns det ett flertal förskolor, skola F-klass till 9an, en omtalad och välsorterad ICA-butik, lokalt fotbollslag, inomhushall och elljusspår.

Vallentuna är helt enkelt en plats där livskvalitet står i fokus. Oavsett om du är ute efter en lugn tillflyktsort nära naturen eller ett livligt stadsliv med alla bekvämligheter, så har Vallentuna det perfekta området för dig. Utforska de olika områdena idag och upptäck varför så många väljer att kalla Vallentuna sitt hem.

Kontakta oss för att hitta ditt drömboende i Vallentuna redan idag!

Do you need a real estate agent in Vallentuna?

Book a free valuation
Contact information

Notar Mäklare Vallentuna
Allévägen 8, 186 39, Vallentuna

Our personnel and real estate agent in Vallentuna

Maja Stolpe
Real Estate Agent, Office Manager
My current objects
Joel Hjelm
Real Estate Agent, Franchisee
My current objects

Vanliga frågor & svar om mäklare i Vallentuna