Din mäklare i Vällingby & Hässelby

Letar du efter en fastighetsmäklare i Vällingby, Hässelby som kan leverera en lyckad och trygg bostadsaffär? Då har du kommit rätt. En kopp kaffe på vårt kontor kan bli början till ditt livs bästa affär!

Fastighetsmäklare i Vällingby, Hässelby och Nälsta sedan 2008

Våra erfarna och engagerade mäklare har varit verksamma i området under många år och har en enastående kunskap om fastighetsmarknaden i Vällingby, Hässelby och Nälsta som innefattar Västerort. I vårt mäklarteam har vi en djup förankring i området vi verkar i. Många av oss är födda och bor fortfarande här, vilket ger oss en genuin insikt i den lokala marknaden. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en heltäckande service, från värdering till upprättande av köpehandlingar. Vi har ett starkt fokus på att sälja din bostad till det högsta möjliga slutpriset, och vi har den unika marknadsföringsstrategin som behövs för att locka till oss flest spekulanter till dina visningar. Genom vår omfattande lokalkännedom och ett engagerat mäklarteam kan vi hjälpa dig att hitta din drömbostad i Västerort. Vårt mål är att du som kund ska vara hundra procent nöjd med din bostadsaffär, och våra återkommande kunder visar att vi levererar resultat. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål när det gäller fastighetsaffärer, oavsett om du vill sälja, köpa eller bara ha en kostnadsfri värdering.

I Västerort finns det många fantastiska områden att bo i, från de natursköna områdena i Riddersvik, Hässelby Södra Villastad och Hässelby Strand, till de populära och eftertraktade områdena i Nälsta, Vinsta, Kälvesta och Råcksta samt Vällingbyhöjden eller varför inte Vällingby Centrum. Oavsett vilket område du väljer, kan du vara säker på att våra erfarna mäklare på Vällingby kontoret har omfattande kunskaper och lokalkännedom som hjälper till att hitta den perfekta bostaden för dig. Vi arbetar med både köpare och säljare och har lång erfarenhet av att sälja alla typer av bostäder, från små bostadsrätter till stora villor och radhus. Vi vet att varje bostadsaffär är unik och vi anpassar våra tjänster för att passa dina specifika behov och önskemål.

Köp och sälj din bostad i Västerort

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd med ditt bostadsköp eller försäljning. Vi hjälper dig genom hela processen och ger dig råd och stöd så att du kan fatta de bästa besluten. Vi vet också att tiden är värdefull och att det kan vara stressigt att köpa eller sälja en bostad, därför är vår målsättning att göra processen så smidig och enkel som möjligt för dig. Så oavsett om du letar efter en ny bostad eller planerar att sälja din nuvarande, är våra mäklare på Vällingby kontoret redo att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri värdering eller för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att hitta ditt drömhem. Vi ser fram emot att höra från dig!

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor och våra mäklare täcker:

Vällingby

Har en rik historia från 1300-talet och är Sveriges första ABC-stad. Staden har moderniserats samtidigt som den bevarar sin unika 50-tals charm. Här kan man njuta av moderna bekvämligheter samtidigt som man känner historiens närvaro. Vällingby erbjuder en unik och minnesvärd upplevelse för alla.

Vällingbyhöjden

Natur och stadsliv på nära håll. Här bor du i en vacker och eftertraktad stadsdel med bebyggelse från 1950-talet. Kort avstånd till Vällingby Centrum, simhall och biograf. En unik chans att bo i en trivsam och genuin stadsdel med det vackra 1950-tals arvet högst närvarande.

Råcksta Trädgårdsstad och Råcksta Parkstaden

Ett charmigt område där historia möter modernitet. Namnet härstammar från trädgårdsodlingar och området har en rik historia från 1600-talet. Sedan 1952 är det en modern stadsdel med god tillgänglighet till stadens puls. Råcksta har vuxit med nya fastigheter och nybyggnation, vilket skapat en spännande och dynamisk plats att bo på.

Nälsta

En idyllisk och grönskande stadsdel med fantastiska promenadstråk och grönområden. Här kan du njuta av naturen mitt i stan. Nälsta har en unik charm med autentisk och välplanerad miljö som inbjuder till avkoppling och rekreation. Perfekt för dig som söker lugn och naturskön miljö utan att ge upp stadens bekvämligheter.

Vinsta

Ett lugnt och trivsamt område med en harmonisk mix av radhus- och villabebyggelse. Här finns fina gång- och cykelbanor som bjuder in till sköna promenader och cykelturer. Vinsta är också en perfekt plats för barnfamiljer, med lekparker och öppna grönområden i närheten samt goda förskole- och skolalternativ.

Kälvesta

Omtyckt och barnvänlig stadsdel med en genuin känsla av lugn och trygghet. Här finns en charmig mix av radhus- och villabebyggelse, grönskande parker och fina promenad- och cykelstråk. Tack vare goda kommunikationer tar du dig enkelt in till Stockholm City.

Hässelby Södra Villastad och Riddersvik

Området som har allt för en hög livskvalitet. Här finner du vackra villor och radhus omgivna av grönska och natursköna områden, samt flera idylliska badplatser där du kan njuta av sommardagar i solen. Dessutom finns allt du behöver inom bekvämt gångavstånd - från service och kommunikationer till skolor och idrottsanläggningar. Upplev en aktiv och bekväm livsstil i harmoni med naturen.

Hässelby Norra Villastad

Livskvalitet i vardagen med trevliga lekparker och grönområden som ger gott om utrymme för barnen att leka och utforska i. Här kan du också njuta av härliga promenader och utflykter i naturen.

Hässelby Gård

Bo granne med Grimstaskogen och Mälaren. I Hässelby finns en härlig mix av 50-talsbebyggelse och nyproducerade lägenheter. Tillgång till butiker, bussförbindelser och tunnelbana.

Grimsta

Ett område med en rik historia och en unik karaktär med en mix av lägenheter, inklusive flera flerfamiljshus ritade av Hjalmar Klemming. Här finns många gröna parker och promenadstråk som inbjuder till en naturnära livsstil. Grimsta ligger nära Vällingby Centrum med ett bra utbud av butiker, restauranger och kommunikationer.

Lövsta Allé

Här hittar du moderna lägenheter nära kommunikationer och natur, omtyckta gårdar för avkoppling och socialt umgänge, samt ett brett utbud av bekvämligheter i närområdet.

Kontakta våra mäklare i Vällingby/Hässelby/Nälsta

Du är varmt välkommen att kontakta vårt mäklarteam oavsett om du ska köpa eller sälja eller om du bara är nyfiken på bostadsmarknaden. Du kan förvänta dig ett professionellt bemötande och hundra procent engagemang. Ring oss på 08-400 22 440 eller besök oss på Ångermannagatan 134.

Do you need a real estate agent in Vällingby, Hässelby & Nälsta?

Book a free valuation
Contact information

Notar Mäklare Vällingby, Hässelby & Nälsta
Ångermannagatan 134, 162 65, Vällingby

Opening hours

Måndag – Fredag 09:00-17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Our personnel and real estate agent in Vällingby, Hässelby & Nälsta

Joana Demir
Office Manager, Real Estate Agent
My current objects

Vanliga frågor & svar om mäklare i Vällingby, Hässelby & Nälsta