Jobba på Notar

På Notar söker vi alltid efter de bästa och hungrigaste mäklarna. Notars varumärke bygger på lokala kontor och mäklare som är villiga att utvecklas. Vi söker lagspelare som kan och vill sporra varandra till framgång. Notar erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas och även möjligheten att få driva ditt eget kontor.

Passar beskrivningen in på dig kan det vara du som blir vår nästa stjärnmäklare! Välkommen att skicka in din ansökan till oss. Glöm inte att bifoga CV, ett personligt brev och gärna ett foto på dig.

Här är fem bra anledningar att jobba på Notar:

 • Personlig utveckling
 • Kontinuerlig utbildning
 • Flexibla områden
 • Möjlighet att driva eget
 • Bra sammanhållning

Vill du också jobba i ett vinnande lag?

Lediga tjänster

Aktuella tjänster som du kan söka på Notar. Du är varmt välkommen att kontakta oss på 0200-275 275 för mer information.

 • Mäklarassistent Gärdet

  Till vårt kontor på Gärdet söker vi nu en mäklarassistent som skall vara vårt ansikte utåt, assistera våra mäklare och sköta administrationen inne på kontoret på Erik Dahlbergsgatan 28.

  Din roll som assistent kräver att du har en hög servicenivå, är strukturerad som person och känner att du kan hantera stressiga situationer och kollegor.

  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  1. Assistera fastighetsmäklarna vid förmedling av bostadsrätter och villor över hela Stockholmsområdet

  2. Bistå med allt som erfordras vid tillträden såsom upprätta kvitton, lösen av lån samt likvidavräkningar

  3. Kontakt och samarbete med bankkontor, förvaltningar och bostadsrättsföreningar

  4. Allmän skötsel av kontoret

  5. Kundkontakter per telefon samt inbokning av kundmöten

  Anställningen är en heltidstjänst och kan påbörjas efter överenskommelse.

  Vid frågor eller mer information är du varmt välkommen att maila oss. Din ansökan samt meritförteckning skickar du till: Mathias Dominius, kontorschef på Mathias.dominius@notar.se alt. Nina Axelsson, rekryteringsansvarig på jobb@notar.se

 • Mäklarassistent Årsta


  I april 2012 öppnade vi vårt kontor i populära Årsta. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler på Sköntorpsvägen 1, invid Gullmarsplans T-bana. Idag är vi fyra fastighetsmäklare med flera års erfarenhet. Vi söker nu en mäklarassistent till vårt kontor då assistenten är en av de viktigaste funktionerna och ansiktet utåt i butiken. Gillar du att möta nya människor, har en hög känsla för service och administration samt trivs i en försäljningsorienterad miljö med högt tempo? Då är du den vi söker! Vidare är det viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull, noggrann, initiativtagande, positiv, lyhörd och inte rädd att lyfta luren.

  Beskrivning av tjänsten
  De främsta arbetsuppgifterna är att hålla kontoret öppet, serva mäklarna och kunderna, ta emot telefonsamtal, nykundsbearbetning, möta kunder på kontoret, ansvara för skyltning, förbereda inför tillträden och ansvara för andra administrativa uppgifter.

  Tjänsten är en heltidstjänst. Vill du veta mer om vad den innebär eller om Notar är du välkommen att kontakta Monia Belgacem, Franchisetagare på Notar Årsta, på telefon 073 501 69 48. Tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag!

  Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@notar.se

  Ämne: Jobb Notar Årsta

 • Notar Östermalm till salu

  Är du en driven fastighetsmäklare som alltid drömt om att bli egen?
  Då är detta din chans!

  Franchiserättigheterna till Notar Östermalm är en del av det starkt expansiva Notar, som nu har vuxit till Stockholms tredje största fastighetsmäklarkedja.
  Kontorets adress är Linnégatan 11 och är det första Notarkontoret som etablerades i Sverige, 1997.
  Strategiskt placerad hörnlokal i en vacker fastighet i korsningen Linnégatan/Grev Turegatan med centralt läge nära Östermalmstorg och Stureplan vilket även gör att den är tillgänglig för många.
  Personalen som arbetar här idag är professionell och känner till området mycket väl.
  Kontoret rymmer 6-8 arbetsplatser, två kontraktsrum, kök samt badrum med dusch/wc. Inredningen är smakfullt anpassad till sekelskifte, för att smälta in i husets karaktär. Det finns också fasta parkeringsplatser på innergården.

  Potentialen för framtida förtjänster i Östermalm är mycket god i och med långt inarbetat varumärke. Förutom en stark marknadsandel på Östermalm finns också möjlighet till optioner för franchiserättigheter för Danderyd. Vi kan tänka oss att sälja vissa andelar och du/ni får fakturera en högre % -andel till eget bolag. Alternativt sälja hela innehavet i Notar Östermalm.

  Varför Notar?
  På Notar har vi en stark lagkänsla och hos oss finns det alltid någon att finna inspiration och motivation från. Dessutom får du jobba helt utan områdesrestriktioner och begränsningar av objektsslag! Du kommer aldrig mer behöva tacka nej till en affär. Notar har ett starkt varumärke som ständigt jobbar framåt för att förnya och förbättra. Allt för att det ska bli ditt livs bästa arbetsplats.

  Vill du veta mer om dina möjligheter, kontakta franchisetagare Per Knaust på 0708-99 79 47 alt. per.knaust@notar.se
  Eller Notar Sveriges VD Pasha Sabouri på 0708 – 99 79 16
  pasha.sabouri@notar.se

 • Fastighetsmäklare Vällingby/Hässelby

  Till vårt kontor i Vällingby/Hässelby söker vi en registrerad fastighetsmäklare.

  Vi ser gärna att du är driven, positiv, och självgående. Viktigt att du har kundomsorg med förmåga att sätta kunden i fokus, gärna med något års erfarenhet, men detta är inte ett måste då vi ordnar introduktionsdagar och går igenom alla redskap som du kan använda för att bli en framgångsrik fastighetsmäklare.
  Nyutexaminerad som erfaren fastighetsmäklare är du lika välkommen hos oss.

  Du kommer att arbeta i både Vällingby som Hässelby men får även som Notarmäklare på rekommendation sälja utanför vårt franchiseområde. Vi arbetar från vårt kontor beläget mitt i Vällingby Centrum.

  Välkomna att höra av er till jobb@notar.se

 • Notar Uppsala till salu

  Nu finns chansen att ta Notar Uppsala till nya nivåer.
  Kontoret står inför en fas av utveckling efter att varumärket har byggts upp under 5 år. Nu behöver vi dig som har driv att vara med och ta nästa steg.
  Möjlighet finns nu att köpa franchisen för Uppsala-Knivsta alternativt gå in som delägare.
  Bli en del av Notar Uppsala, stort upptagningsområde och, med din hjälp, växande marknadsdelar!

  Varför Notar?
  På Notar har vi en stark lagkänsla och hos oss finns det
  alltid någon att finna inspiration och motivation ifrån.
  Dessutom får du jobba helt utan områdesrestriktioner
  och begränsningar av objektsslag! Du kommer aldrig
  mer behöva tacka nej till en affär.
  Notar har ett starkt varumärke som ständigt jobbar
  framåt för att förnya och förbättra. Allt för att det ska
  bli ditt livs bästa arbetsplats.

  För mer information eller för att ansöka, kontakta:
  Marie Öberg
  marie.oberg@notar.se, Tel: 0733-23 00 10
  Susanne Jonsson
  susanne.jonsson@notar.se, Tel: 0733-23 00 11

 • Mäklarassistent Ursvik

  Till vårt kontor i Ursvik söker Notar en mäklarassistent som skall vara vårt ansikte utåt, assistera våra mäklare och med allt inne på kontoret på Gamla Ensköpingsvägen 166.

  Din roll som assistent kräver att du har god datorvana och studerar du till fastighetsmäklare är det meriterande samt kunskap i programmet Indesign. Utöver detta kommer din huvudsakliga roll att innehålla:

  1. Assistera fastighetsmäklarna vid förmedling av bostadsrätter och villor över hela Stockholmsområdet

  2. Bistå med allt som erfordras vid tillträden såsom upprätta kvitton, lösen av lån samt likvidavräkningar

  3. Kontakt och samarbete med bankkontor, förvaltningar och bostadsrättsföreningar

  4. Kundkontakter per telefon samt inbokning av kundmöten

  Anställningen är en deltidstjänst och kan påbörjas efter överenskommelse. Kontoret är i uppstart och tjänsten beräknas gå upp till deltid inom kort”

  Vid frågor eller mer information är du varmt välkommen att ringa till Nina Axelsson 0702-366770
  Din ansökan tillsammans med meritförteckning kan du skicka till jobb@notar.se
  Ämne: Mäklarassistent Ursvik

 • Nyproduktionsmäklare

  Nu söker vi en driven Nyproduktionsmäklare med goda erfarenheter från branschen till Notar Nyproduktions kontor i Stockholm där hårt arbete leder till framgång.

  Presentation av Notar Nyproduktion & Notar

  Notar är idag Stockholms näst största mäklarbyrå med ca 30 kontor i Stockholm och Notar Nyproduktion har etablerat sig som en aktör att räkna med på nyproduktionsscenen.

  På Notar Nyproduktion arbetar vi utifrån ett unikt koncept där vi vid varje projektförsäljning samarbetar med Notars lokala kontor. På så sätt kan vi erbjuda uppdragsgivarna spetskompetens inom nyproduktionsförsäljning i kombination med våra lokala mäklares expertis och säljförmåga.

  Våra uppdrag kan se väldigt olika ut och vi har hjälpt flertalet av våra kunder redan i tidiga skeden med projektutformning, målgrupps-anpassning, fördelning av lägenhetstyper, värderingar och marknadsplaner. Vid efterfrågan medverkar vi även vid framtagandet av grafisk profil och marknasföringsmaterial.

  Hos oss får du chansen att arbeta med ett av Mäklar-Stockholms största intressentregister. Vi har ständigt pågående diskussioner med samtliga stora bostadsportaler och samarbetar med flera av Stockholms största tidningar för att ligga i framkant inom marknadsföring. Notar Nyproduktions Nyhetsbrev når idag ut till ca 35 000 personer och via Notars hemsida och sociala medier når vi ut till tusentals köpsugna kunder.

  Om tjänsten

  Som nyproduktionsmäklare på Notar Nyproduktion är du med från uppstarten av våra projekt och arbetar då med värderingar, målgruppsanpassning, projektutformning, visningar, projektadministration samt framtagning av juridiska dokument så som förhandsavtal och upplåtelseavtal i enlighet med våra uppdragsgivares önskemål. Tillsammans med våra lokala mäklare kommer du att vara ansvarig för affärerna mot våra slutkunder, köparna. Tjänsten passar dig som gillar att vara på plats där det händer, är effektiv, van vid att prioritera och ta egna beslut.

  Vi är ett dynamiskt företag som växer fort och har ett nära samarbete med Notars lokala kontor. Detta ger dig goda möjligheter att utvecklas och vi ser fram emot att en ny medarbetare blir en viktig del av vårt team och Notar Nyproduktions framtida expansion.

  Krav för denna tjänst

  • Minst 2 års erfarenhet som Reg. Fastighetsmäklare
  • Körkort B

  Meriterande för denna tjänst

  • Erfarenhet av nyproduktionsförsäljning
  • Erfarenhet av Vitec Säljstöd

  Övrigt

  Detta är en heltidstjänst (tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning) och kan påbörjas efter överenskommelse. Vi är flexibla gällande löneupplägg och anser att ta fram en modell som passar båda parter.

  Välkommen att skicka in din ansökan med personligt brev och CV till jobb@notar.se, glöm inte att skriva ”Nyproduktionsmäklare” i ämnesraden. För mer information eller frågor kring tjänsten går det bra att maila oss på ovanstående adress alternativt ringa Marcus Olson Ehn som nås på telefonnummer 0730-30 90 30. Självklart behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

 • Fastighetsmäklare till Ystad

  Under sommaren 2015 kommer Notar att påbörja sin etablering i Skåne och först ut är Ystad.

  Vi söker nu en glad och positiv kollega som vill vara med redan från uppstarten av ytterligare ett framgångsrikt Notar kontor.
  Vi ser gärna att du har ett intresse av att förmedla både bostadsrätter samt villor och att du ser det som ytterligare ett steg mot framgång att vi på Notar har möjlighet att sälja utanför områdets gränser. Vi välkomnar dig som student, såväl nyexaminerade som rutinerade mäklare. Det viktigaste är att du är engagerad, driven, öppen för ny kunskap och förstår att nöjda kunder och hårt arbete är det som leder till framgång.
  Vill du bli en del av vårt glada gäng och vara med redan från start i ett nyöppnat kontor med bästa förutsättningar? Hör av dig redan idag!

  Skicka in din ansökan redan idag till jobb@notar.se eller ring Mathias Blomberg Hading på 0760 00 30 90

 • Fastighetsmäklare till Huddinge

  Vill du jobba på en av Stockholms största mäklarfirmor?

  Notar Huddinge är i expansionsfasen och vi söker därför en mäklare som kan förvalta och utveckla området Skogås/Trångsund där vi idag är 3:e största mäklaren samt en mäklare till Huddingeområdet.

  Vårt mål är att bli den största mäklaren i området och vi söker dig som har ett enormt driv och är hungrig på att tillsammans med oss nå målet att bli nummer ett.

  Vi söker dig som har jobbat minst 1 år och har presterat goda resultat. Du har driv, engagemang och tycker det ska bli kul att utveckla bolaget framåt. Goda chanser till att bli delägare.

  Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@notar.se

  Ämne: Jobb Notar Huddinge

 • Fastighetsmäklare Östermalm

  Notar Östermalm är Notars första kontor i Sverige och vi slog upp portarna år 1997 i korsningen av Linnégatan och Grev Turegatan. Vi är idag fyra fastighetsmäklare med mycket lång erfarenhet och kunskap samt en mäklarassistent. Nu söker vi däremot efter ytterligare en glad och positiv kollega till kontoret. Du kan vara både nyutexaminerad fastighetsmäklare eller ha flera års erfarenhet sedan tidigare, det viktigaste är däremot att du är engagerad, driven och förstår att hårt arbete är det som leder till framgång. Erfarenhet är dock meriterande. Fokusområde är självklart Östermalm men som anställd på Notar har du även ha möjlighet att förmedla bostäder utanför Östermalms gränser. Är du intresserad av att arbeta med de bästa förutsättningarna och vara med på resan mot att bli Östermalms framgångsrikaste fastighetsmäkleri? Hör av dig redan idag! Självklart behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

  Maila ditt CV och personliga brev till: jobb@notar.se

  Om Notar:
  Notar grundades 1987 i Norge och öppnade sitt första kontor i Sverige 1997. Vi har hittills hunnit bli Stockholms tredje största mäklarkedja och vi plockar ständigt nya marknadsandelar. Här på Notar har vi en positiv anda, ett affärsmässigt engagemang och vi trivs väldigt bra med varandra. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och för att bli bättre, bland annat genom våra populära säljutbildningar samt att vi med glädje delar med oss av vår erfarenhet och kunskap. Detta har lett till att våra fastighetsmäklare är väldigt duktiga och framgångsrika. Vi jobbar helt utan områdesrestriktioner och du kan förmedla både bostadsrätter och villor var du vill, detta innebär att du kan hjälpa dina kunder med deras boende under många år framöver. Vi är ett växande företag och hos oss finns stora möjligheter till ständig utveckling, kanske är ditt mål att bli kontorschef eller starta ett eget Notarkontor? Oavsett vad din dröm är så vill vi att just du skall bli en del av vårt vinnande team.

 • Fastighetsmäklare Farsta/Sköndal/Skarpnäck

  Vill du börja din lysande karriär på en arbetsplats där vi tar väl hand om dig från första dagen? Vi kan erbjuda dig en tämligen tuff skola, på ett av de hetaste kontoren i kedjan i ett av företagets hetaste områden – Sköndal! Här sitter ett gäng mäklare med olika bakgrund, erfarenhet, ålder, etnicitet, politisk åsikt, familjeförhållanden och fritidsintressen – men vi har ett par saker gemensamt. Vi gillar rå, men hjärtlig humor, driver gärna med varandra och då alltid på någons bekostnad, vi triggas av möjligheten att kunna tjäna pengar och vi har alla kommit till insikt om att hårt arbete alltid lönar sig. Vi lovar att mata dig med aha-upplevelser på regelbunden basis, när vi tar dig ut på äventyr bland våra jaktmarker som sträcker sig över Farsta, Sköndal och Skarpnäck. Ibland tar vi oss också in i ”fiendeland” och kniper ett uppdrag, vilket är en stor del av charmen med Notar. Är detta svaret på dina drömmar? Välkommen att höra av dig till oss som jobbar under parollen ”Mäklare utan gränser”. Välkomna! Självklart behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

  Maila ditt CV och personliga brev till: jobb@notar.se

  Om Notar:
  Notar grundades 1987 i Norge och öppnade sitt första kontor i Sverige 1997. Vi har hittills hunnit bli Stockholms tredje största mäklarkedja och vi plockar ständigt nya marknadsandelar. Här på Notar har vi en positiv anda, ett affärsmässigt engagemang och vi trivs väldigt bra med varandra. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och för att bli bättre, bland annat genom våra populära säljutbildningar samt att vi med glädje delar med oss av vår erfarenhet och kunskap. Detta har lett till att våra fastighetsmäklare är väldigt duktiga och framgångsrika. Vi jobbar helt utan områdesrestriktioner och du kan förmedla både bostadsrätter och villor var du vill, detta innebär att du kan hjälpa dina kunder med deras boende under många år framöver. Vi är ett växande företag och hos oss finns stora möjligheter till ständig utveckling, kanske är ditt mål att bli kontorschef eller starta ett eget Notarkontor? Oavsett vad din dröm är så vill vi att just du skall bli en del av vårt vinnande team

 • Fastighetsmäklare Enskede/Stureby

  I november 2012 öppnade vi vårt kontor i Enskede med ett attraktivt läge i nya Dalens Centrum, invid Sandsborgs tunnelbana. Vi söker nu ytterligare en glad och positiv kollega som vill vara med på resan mot ytterligare ett framgångsrikt Notar kontor. Tillsammans har vi arbetat i området de senaste sex åren och har god lokalkännedom, utmärkt kundunderlag och gedigen erfarenhet. Vårt område sträcker sig från Stureby till Bagarmossen, Gubbängen och med Enskede som mittpunkt. Vi ser gärna att du har ett intresse av att förmedla både bostadsrätter samt villor och att du ser det som ytterligare ett steg mot framgång att vi på Notar har möjlighet att sälja utanför områdets gränser. Vi välkomnar såväl nyexaminerade som rutinerade mäklare. Det viktigaste är att du är engagerad, driven, öppen för ny kunskap och förstår att nöjda kunder och hårt arbete är det som leder till framgång. Vill du bli en del av vårt glada gäng och vara med redan i et tidigt skede med de bästa förutsättningarna? Hör av dig redan idag! Självklart behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

  Maila ditt CV och personliga brev till: jobb@notar.se


  Om Notar:
  Notar grundades 1987 i Norge och öppnade sitt första kontor i Sverige 1997. Vi har hittills hunnit bli Stockholms tredje största mäklarkedja och vi plockar ständigt nya marknadsandelar. Här på Notar har vi en positiv anda, ett affärsmässigt engagemang och vi trivs väldigt bra med varandra. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och för att bli bättre, bland annat genom våra populära säljutbildningar samt att vi med glädje delar med oss av vår erfarenhet och kunskap. Detta har lett till att våra fastighetsmäklare är väldigt duktiga och framgångsrika. Vi jobbar helt utan områdesrestriktioner och du kan förmedla både bostadsrätter och villor var du vill, detta innebär att du kan hjälpa dina kunder med deras boende under många år framöver. Vi är ett växande företag och hos oss finns stora möjligheter till ständig utveckling, kanske är ditt mål att bli kontorschef eller starta ett eget Notarkontor? Oavsett vad din dröm är så vill vi att just du skall bli en del av vårt vinnande team.

 • Fastighetsmäklare till Örebro

  Vi finns mitt i city på Nygatan 37 och vi som arbetar här är ett glatt gäng med en gedigen erfarenhet av mäklaryrket. Vi förmedlar både villor, fritidshus och bostadsrätter i Örebro, Kumla och Hallsberg med omnejd.

  Just nu söker vi mäklare och vi välkomnar såväl nyexaminerade som rutinerade mäklare som vill vara med och ta ytterligare marknadsandelar.

  Vi söker dig som är driven, engagerad och tycker om att arbeta hårt.

  Låter det intressant, skicka in din ansökan redan idag till jobb@notar.se eller ring Thomas Olsson 076-774 80 88

  Märk din ansökan med Fastighetsmäklare Örebro

 • Fastighetsmäklare Årsta

  I april 2012 har Notar slagit upp portarna till sin bobutik i Årsta. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler på Sköntorpsvägen 1. På kontoret idag är vi tre kunniga och entusiastiska mäklare med flera års erfarenhet.
  Vi söker nu flera mäklare och en praktikant till vårt kontor. Vi välkomnar såväl nyexaminerade som rutinerade mäklare. Vi ser gärna att du är driven, positiv, engagerad och att du är beredd på att jobba självständigt med mycket eget ansvar.
  På Notar har man dessutom möjligheten att sälja utanför områdets gränser, men fokus ligger naturligtvis på den egna lokala marknaden. Ser du en utmaning i att vara med och utveckla ett nytt varumärke på orten, tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag!

  Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@notar.se

  Ämne: Jobb Notar Årsta

 • Fastighetsmäklare Täby

  Notar Täby/Vallentuna söker en fastighetsmäklare till vårt välplacerade mäklarkontor kanske i Täbys bästa läge vid Täby Centrum. Vi kan erbjuda riktigt bra villkor och rätt förutsättningar att bli en framgångsrik fastighetsmäklare. Från första dagen tar du del av företagets flöde och får en professionell uppbackning av vår duktiga administration.

  Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@notar.se

  Ämne: Jobb Notar Täby

 • Fastighetsmäklare Hammarby Sjöstad

  Vi söker nu fler fastighetsmäklare till vårt kontor. Vi välkomnar såväl nyexaminerade som rutinerade mäklare. De viktigaste egenskaperna som du som söker besitter är engagemang och entusiasm, resten lär vi dig.

  Notar slog upp portarna till sin bobutik i Hammarby Sjöstad 2008. Där vi sitter i en ljus och välkomnande lokal på Hammarby Allé 54. Genom åren så har vi arbetat upp oss som det självklara valet för våra kunder och vi har gång på gång överträffat deras förväntningar samt slagit prisrekord.

  Idag består kontoret av tre kunniga, erfarna och entusiastiska mäklare. Vi arbetar i främst i Hammarby Sjöstad och Johanneshov. I vårt område så är vi en stark aktör med en ambition att bli marknadsledande med de nöjdaste kunderna som får högsta möjliga slutpris för sina bostäder.

  Vår förhoppning är att vi med våra nya anställda kan fortsätta resan mot dessa mål.

  Välkommen med din ansökan med ett personligt brev samt ett CV.

  Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@notar.se

  Ämne: Jobb Notar Hammarby Sjöstad

 • Fastighetsmäklare till Solna

  Notar har haft sitt kontor i Solna sedan 2005 och vi sitter i stora ljusa nyrenoverade lokaler mitt i Gamla Råsunda. Vi har idag en stor marknadsandel som vårt duktiga team har byggt upp under en längre tid. Vi vill ha en mäklare som vill jobba med oss, teamkänslan är otroligt viktig för vi vet att om du trivs på din arbetsplats gör du ett bra jobb.

  Just nu arbetar fem mäklare och en assistent på Solnakontoret.
  Vi söker fler fastighetsmäklare som vill vara del av ett professionellt team för att ta ytterligare marknadsandelar.
  Vi ser gärna att du är positiv, trivs att jobba i ett högt tempo samt är driven att utvecklas.

  Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@notar.se

  Ämne: Jobb Notar Solna

 • Fastighetsmäklare till Vasastan

  Notar har haft sitt kontor i Vasastan 2006 och vi har idag en stor marknadsandel som vårt duktiga team har byggt upp under en längre tid. Många kunder ringer, mailar eller kommer in till vår butik som ligger i populära Birkastan Vi vill ha en mäklare som vill jobba med oss, teamkänslan är otroligt viktig. För vi vet att om du trivs på din arbetsplats gör du ett bra jobb.

  Just nu arbetar fyra mäklare och en assistent på Vasastanskontoret.
  Vi söker fler fastighetsmäklare som vill vara del av ett professionellt team för att ta ytterligare marknadsandelar.. Här kan man arbeta med bostadsrätter, radhus, friliggande villor, lokaler, råvindar m.m.
  Även möjlighet för framtida utveckling ! Vi ser gärna att du är positiv, trivs att jobba i ett högt tempo samt är driven att utvecklas.

  Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@notar.se

  Ämne: Jobb Notar Vasastan

 • Fastighetsmäklare Uppsala

  Vårt kontor i Uppsala öppnade 2011. Just nu arbetar fyra mäklare på kontoret på Östra Ågatan 29.

  Vi vill ha dig som är mäklare och har ett stort driv och engagemang som är beredd att leva upp till våra kunders höga förväntningar.
  Du är beredd att jobba efter högt ställda krav på omsättning samt försäljning och ser en stor fördel i att jobba självständigt med mycket eget ansvar. Hos oss är det viktigt att ha roligt tillsammans och skapa teamkänsla.

  Känner du att du är rätt person, tveka inte att skicka in din ansökan!

  Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@notar.se
  Ämne: Jobb Notar Uppsala

Nina Axelsson

Nina Axelsson

Rekryteringsansvarig

0702-36 67 70

Franchisetagare sökes

Notar Östermalm till salu

Är du en driven fastighetsmäklare som alltid drömt om att bli egen?
Då är detta din chans!

Franchiserättigheterna till Notar Östermalm är en del av det starkt expansiva Notar, som nu har vuxit till Stockholms tredje största fastighetsmäklarkedja.
Kontorets adress är Linnégatan 11 och är det första Notarkontoret som etablerades i Sverige, 1997.
Strategiskt placerad hörnlokal i en vacker fastighet i korsningen Linnégatan/Grev Turegatan med centralt läge nära Östermalmstorg och Stureplan vilket även gör att den är tillgänglig för många.
Personalen som arbetar här idag är professionell och känner till området mycket väl.
Kontoret rymmer 6-8 arbetsplatser, två kontraktsrum, kök samt badrum med dusch/wc. Inredningen är smakfullt anpassad till sekelskifte, för att smälta in i husets karaktär. Det finns också fasta parkeringsplatser på innergården.

Potentialen för framtida förtjänster i Östermalm är mycket god i och med långt inarbetat varumärke. Förutom en stark marknadsandel på Östermalm finns också möjlighet till optioner för franchiserättigheter för Danderyd. Vi kan tänka oss att sälja vissa andelar och du/ni får fakturera en högre % -andel till eget bolag. Alternativt sälja hela innehavet i Notar Östermalm.

Varför Notar?
På Notar har vi en stark lagkänsla och hos oss finns det alltid någon att finna inspiration och motivation från. Dessutom får du jobba helt utan områdesrestriktioner och begränsningar av objektsslag! Du kommer aldrig mer behöva tacka nej till en affär. Notar har ett starkt varumärke som ständigt jobbar framåt för att förnya och förbättra. Allt för att det ska bli ditt livs bästa arbetsplats.

Vill du veta mer om dina möjligheter, kontakta franchisetagare Per Knaust på 0708-99 79 47 alt. per.knaust@notar.se
Eller Notar Sveriges VD Pasha Sabouri på 0708 – 99 79 16
pasha.sabouri@notar.se