Hur är det att jobba på Notar?

Som franchisetagare

Som mäklare

Visa lediga tjänster

Vill du också bli en del av ett vinnande team?

Notar grundades 1987 i Norge och öppnade sitt första kontor i Sverige 1997. Vi är en av Stockholms största mäklarkedjor och ökar år för år vår marknadsandel i såväl Stockholm som övrig landet. På Notar har vi en positiv anda, ett affärsmässigt engagemang och vi trivs väldigt bra med varandra. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och bli bättre, bland annat genom våra populära säljträningar samt att vi med glädje delar med oss av vår erfarenhet och kunskap. Tack vare vårt utbildningsprogram vågar vi säga att våra fastighetsmäklare ligger i absolut framkant vad gäller kunskap och omsättning. Vi arbetar helt utan områdesrestriktioner och du kan förmedla både bostadsrätter och villor var du vill, detta innebär att du kan hjälpa dina kunder med deras boende under många år framöver oavsett vilket område eller vilken kommun de bor i. Vi är ett snabbt växande företag och hos oss finns stora möjligheter till ständig utveckling, kanske är ditt mål att bli kontorschef eller starta ett eget Notarkontor? Oavsett vad din dröm är så vill vi att just du skall bli en del av vårt lag.

Jobba hos Notar

Notar finns i dagsläget i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Västerås, Jönköping, Sundsvall, Linköping, Lund, Karlstad och Spanien

Vi kan erbjuda dig riktigt bra villkor och rätt förutsättningar att bli en framgångsrik fastighetsmäklare. På kontoren finns en kunnig assistent som hjälper till att förbereda affärer samt hålla i tillträden, så att du som mäklare kan göra det du gör bäst – sälja bostäder!

Notars grundvärderingar är offensivitet, vilja och respekt. Hos oss är företagskulturen oerhört viktig och vi vill att du som medarbetare ska känna en sammanhållning och att du är en del av en stor och härlig notar-familj. Vi hjälper varandra framåt och har dessutom riktigt kul på jobbet.

Vill du bli en del av ett vinnande team?
Kontakta oss idag!

Rekryteringsansvarig
Jennifier Eriksson
Notar Sverige · jennifer.eriksson@notar.se · 0735-15 68 09