Spanien

EnglishSvenska

Välkommen till Notar Costa Blanca, Spanien.

Notars kontor ligger centralt i Torrevieja. Alla som jobbar på kontoret är svensktalande och bor själva i området vilket har gett oss god lokalkännedom. Enligt oss så ska en bostadsaffär i Spanien vara lika enkelt som hemma i Sverige. Vi har därför förenklat processen och guidar er från att ni landar på flygplatsen tills ni har tillträtt er bostad. Har ni frågor eller funderingar kring köp och sälj av en bostad i Spanien så tveka inte att höra av er till Notar Costa Blanca på tel. +46 703 500 389. Med varma hälsningar Thobias, Mayis, Dario och Hilmar.

Våra områden

Costa Blanca har med sina 320 soldagar om året länge varit det självklara valet för soltörstande skandinaver som söker sig ett boende i solen. Costa Blanca är känt för sina vita kustremsor och vackra stränder som gett kusten dess namn. Här finns golf i världsklass, vingårdar, Europas bästa dykarområde, fantastisk natur och autentisk spansk cuisine. Goda kommunikationer gör att det är lätt att ta sig hit, flera flygbolag erbjuder direktflyg från Sverige till Alicantes flygplats året runt.

Klicka dig vidare på respektive område för att ta del av vårt utbud av bostäder i Spanien

Kontakta oss

Vi är er hjälpande hand i Spanien, tveka inte att ta kontakt med oss redan idag. Vi guidar er genom alla steg i både sälj och köpprocess.

Notar Costa Blanca

Paseo Vistalegre 2
031 81 Torrevieja, Spanien

+46 703 500 389
costablanca@notar.se