Lanforsvägen 31, 3tr

Högst upp i huset!

Till salu Hjorthagen Stockholm kommun

Välkomna till denna ljusa och luftiga 2:a på populära Lanforsvägen! Lägenheten är genomgående ljus med fönster i två väderstreck med utsikt över grönska!

I denna välplanerade lägenhet har du ett härligt ljusflöde tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, perfekt för sociala tillställningar. I det ljusa vardagsrummet finns plats för en ordentlig soffgrupp samt matbord. Köket är komplett utrustat med alla vitvaror man kan tänkas behöva såsom: kyl, frys, diskmaskin, ugn, gasspis och fläkt. Tidlösa färgval med vita köksluckor. Sovrummet är rymligt och har fönster i ett rofyllt läge samt gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderober. Badrummet har vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv, utrustat med dusch, WC, spegel, handfat med kommod , handdukstork och fönster. Förberett för tvättmaskin

Välkomna till denna ljusa och luftiga 2:a på populära Lanforsvägen! Lägenheten är genomgående ljus med fönster i två väderstreck med utsikt över grönska!

I denna välplanerade lägenhet har du ett härligt ljusflöde tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, perfekt för sociala tillställningar. I det ljusa vardagsrummet finns plats för en ordentlig soffgrupp samt matbord. Köket är komplett utrustat med alla vitvaror man kan tänkas behöva såsom: kyl, frys, diskmaskin, ugn, gasspis och fläkt. Tidlösa färgval med vita köksluckor. Sovrummet är rymligt och har fönster i ett rofyllt läge samt gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderober. Badrummet har vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv, utrustat med dusch, WC, spegel, handfat med kommod , handdukstork och fönster. Förberett för tvättmaskin.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Runt hörnet ligger Hjorthagens Tennisklubb och lummiga Lill-Jansskogen för sköna promenader och joggingturer. För andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. Förskola och skola finns i området. Mataffär finns på Artemisgatan, liksom Hjorthagens kvarterskrog, Sushi och kebabrestaurang. En kort promenad bort finner ni Norra Djurgårdsstaden med fina promenadstråk och bryggor vid Husarviken och stort utbud av mataffärer, systembolag, gym, restauranger och fik. Goda kommunikationer med både buss 54, buss 6 och 75 samt T-bana Ropsten i direkt närhet till bostaden. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Denna bostad måste upplevas på plats!

Välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 450 000 kr 78 054 kr/kvm
Boarea 44,2 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 553 kr
Mäklare Östermalm, Gärdet, City

Extra kontaktperson

Kristina Wiig

08-666 10 70 kristina.wiig@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar 2018
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här