Holbergsgatan 48

Mycket charmig 50-talstvåa högst upp i huset med låg avgift. Fantastisk känsla i hela bostaden!

Kommande försäljning Bromma - Blackeberg Stockholm kommun

ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR VISNING! Mycket fin och charmig tvåa högst upp i huset i poplurära Brf Blå Gården. Guldläge uppe på toppen av hela området och fin utsikt över föreningens innergård. Dessutom en sydvästvänd balkong utan insyn och med svårslagen eftermiddagssol. Här har ni hela Blackebergs coola 50-talskänsla samlad i en lägenhet med bl.a. massor av snygga originaldetaljer och det vackra originalköket bevarat . Gråa skjutluckor, kallskafferi och kryddburkar i glas. Dessutom ett rymligt sovrum med burspråk, helkaklat badrum från 2006 och gott om förvaring i inbyggda garderober

ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR VISNING! Mycket fin och charmig tvåa högst upp i huset i poplurära Brf Blå Gården. Guldläge uppe på toppen av hela området och fin utsikt över föreningens innergård. Dessutom en sydvästvänd balkong utan insyn och med svårslagen eftermiddagssol. Här har ni hela Blackebergs coola 50-talskänsla samlad i en lägenhet med bl.a. massor av snygga originaldetaljer och det vackra originalköket bevarat . Gråa skjutluckor, kallskafferi och kryddburkar i glas. Dessutom ett rymligt sovrum med burspråk, helkaklat badrum från 2006 och gott om förvaring i inbyggda garderober. Genomgående fina ytskikt och ekparkettgolv. Förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Fast elpris på 43 öre/kWh via föreningen. Hjärtligt välkomna på visningarna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl goda kommunikationer (20 minuter till centrala Stockholm med tunnelbanan) och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis vid vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat, glassbar, boulebanor samt grillkvällar med livemusik.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett klassiskt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, surdegsbageri FERM, butiker, apotek, bibliotek och biograf Kaskad med en underbar retrokänsla. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010 och har sedan dess sålt över 950 lägenheter här. Så ring mig om ni vill veta mer om den aktuella bostaden, föreningen eller om Blackeberg i stort. Jag kan allt om allt!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 900 000 kr 53 704 kr/kvm
Boarea 54 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 090 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Holbergsgatan 42-48
Stadgar Brf Blå Gården, 2017
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här