Tjurbergsgatan 27B, Uthyrningsdel

Unik lägenhet med uthyrningsdel som har egen entré!

Till salu Södermalm Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna unika lägenhet mitt på Södermalm!
En väldigt bra planerad lägenhet med en uthyrningsdel/generationslägenhet som har egen entré, eget kök och eget badrum. Perfekt för de som önskar göra en investering eller har ett barn som önskar egen lägenhet.
Väl inne i hallen hittar ni garderober. Första rummet in till höger är ett sovrum med plats för valfri säng, sovrumsmöblering och även garderober. Rakt över från sovrummet finner ni köket som är utrustad med spis, ugn, kyl, frys och diskho. Här finns även plats för ett matbord mot ett fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp. Behövs ännu ett rum så finns här möjligheten att göra denna del till ett mindre sovrum. Vidare in i lägenheten hittar ni vardagsrummet som är stort och ljust med stora fönsterpartier

Varmt välkomna till denna unika lägenhet mitt på Södermalm!
En väldigt bra planerad lägenhet med en uthyrningsdel/generationslägenhet som har egen entré, eget kök och eget badrum. Perfekt för de som önskar göra en investering eller har ett barn som önskar egen lägenhet.
Väl inne i hallen hittar ni garderober. Första rummet in till höger är ett sovrum med plats för valfri säng, sovrumsmöblering och även garderober. Rakt över från sovrummet finner ni köket som är utrustad med spis, ugn, kyl, frys och diskho. Här finns även plats för ett matbord mot ett fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp. Behövs ännu ett rum så finns här möjligheten att göra denna del till ett mindre sovrum. Vidare in i lägenheten hittar ni vardagsrummet som är stort och ljust med stora fönsterpartier. Här finns plats för stor soffgrupp, tv- och övrig vardagsrumsinredning. I detta rum finns även plats för ett större matbord.
Badrummet är renoverat i fint vitt kakel och ett fint stengolv. Badrummet är utrustat med WC, kommod, dusch, förvaring och tvättmaskin. Vidare når man master bedroom med plats för stor säng. Här finns platsbyggda garderober. Från sovrummet når du den trevliga balkongen mot innergården som ligger i Söderläge.
Uthyrningsdelen har egen entré. Väl innanför entrén hittar du en hall med goda avhängningsmöjligheter. Här hittar du även badrummet som är kaklat och är utrustat med dusch, WC och handfat. Vidare in hittar ni allrummet med plats för matbord, soffa, tv möblemang och valfri sängstorlek. Då allrummet är rektangulärt så är det väldigt enkelt planerat för att få med allt som behövs. Köket har god förvaring och är utrustat med spis, ugn, kyl/frys och diskho.
Till lägenheten ingår ett rymligt förråd i källaren där det även finns stor tvättstuga, cykelförråd, gemensamma utrymmen och möjlighet att hyra garageplats.

Fastigheten på Tjurbergsgatan 27 heter också Blekingegatan 32 och är känd för att vara födelseadress för Greta Garbo. Detta påminns man om i trappuppgång och på husfasad där minnesobjekt finns.
Området kring Tjurbergsgatan 27 har det bästa av två världar. Lugnet mot Helgalunden och dess parker och lekplatser men också närheten till Götgatan och Skanstulls fantastiska utbud av shopping, restauranger och service. På andra sidan Götgatan finns SoFo med sin rikedom av caféer, restauranger och mysiga små butiker.
Ypperliga kommunikationer finns i närområdet med flertalet bussar samt T-bana grön linje vid Skanstull och Medborgarplatsen.
Bostaden tillhör stabila Brf Kvadraten 35.
Info kring föreningen finner du lättast på http://kvadraten35.se/

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 9 595 000 kr 81 521 kr/kvm
Boarea 117,7 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 777 kr
Mäklare Södermalm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här