Näckrosvägen 31, 6 tr

Underbar bostad, högst upp i huset med inglasad balkong. Milsvid utsikt över vackra takåsar!

Kommande försäljning Gamla Råsunda Solna kommun

Varmt välkomna till denna trevliga och påfallande ljusa lägenhet med högt och fritt läge och himlen som närmsta granne. Här erbjuds ett unikt gavelläge med fönster i tre väderstreck och sol hela dagen. Milsvid utsikt över Stockholm samt över de vackra takåsarna i Gamla Filmstaden. Lägenheten är genomgående ljus och helt fri från insyn. Här bor ni med generös takhöjd. Modernt och rymligt kök med bra arbetsytor och förvaring i över- och underskåp. Fullt utrustat kök med diskmaskin

Varmt välkomna till denna trevliga och påfallande ljusa lägenhet med högt och fritt läge och himlen som närmsta granne. Här erbjuds ett unikt gavelläge med fönster i tre väderstreck och sol hela dagen. Milsvid utsikt över Stockholm samt över de vackra takåsarna i Gamla Filmstaden. Lägenheten är genomgående ljus och helt fri från insyn. Här bor ni med generös takhöjd. Modernt och rymligt kök med bra arbetsytor och förvaring i över- och underskåp. Fullt utrustat kök med diskmaskin. Stora fönster släpper in ljus och här finns plats för stort matbord. Modernt och fräscht badrum med gott om förvaringsutrymme, tvättmaskin och handdukstork. Fönster släpper in dagsljus.

Rymligt vardagsrum med fönster åt två väderstreck och utgång till en inglasad balkong med enastående utsikt. Infravärmen på balkongen gör att man kan njuta av den året runt.

Idag erbjuds ett stort sovrum möblerat med dubbelsäng. Här finns plats för byråer eller annan trivselmöbel. Ytterligare förvaring ges i den rymliga klädkammare i anslutning till hallen. Det andra sovrummet idag används som vardagsrum men här kan enkelt sättas upp en vägg för att återställa lägenheten till trerummare. Idag disponeras lägenheten som tvårummare. Sammanfattningsvis en mycket fin lägenhet i högt och fritt läge, utan insyn. Genomgående ljusa ytskikt och vacker parkett pryder golvet.

I populära och välskötta Brf Näckrosen får man en optimal kombination av både lugn och närhet till allt. Ni bor på en lugn gata i Råsunda men har fortfarande närhet till allt Ni behöver såsom matbutik, Råstasjön, SF-biografen, restauranger samt hela Råsundavägens utbud av butiker. Näckrosparken ger lugn och grönska och ett stenkast bort finns fina omgivningar och promenadstråk vid Råstasjön. Här finns även Ursviks motionsspår som är ett av de bästa i Stockholm.

Bostadsrättsföreningen Näckrosen har god ekonomi, där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt god standard. För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra, rymmer ca 30 personer. Det finns även två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. Det finns också en slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg som man kan gå med i om intresse finns. Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Föreningen har även extraförråd som går att hyra.

Kommunikationerna är mycket goda. På endast två-tre minuters promenadavstånd finns både T-bana (Näckrosen) och busshållplats där bl.a. buss nr 515 tar er till Odenplan. Skola och förskola finns på gångavstånd.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 75 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 791 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Näckrosvägen 22
Energideklaration Näckrosvägen 7
Energideklaration Näckrosvägen 9
Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration Näckrosvägen 30
Revisionsberättelse Näckrosen
Energideklaration Näckrosvägen 38, 40
Energideklaration Råsundavägen 146,148

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här