Klyvarvägen 5, 3tr

Totalrenoverad - Låg avgift - Balkong - Vindsvåning!

Kommande försäljning Gröndal Stockholm kommun

Fantastisk vindsvåning med otrolig rymd upp till nock och härlig balkong med fritt läge mot söder i eftertraktade Gröndal! Bostaden är belägen i trevligt 30-tals hus i populärt område och totalrenoverad i absolut toppskick på 72 kvm bruksarea (BOAREA+BIAREA). Här bor man med grönska inpå husknuten och med endast ett stenkast från härliga Gröndal strand med brygga mot Mälarens vatten. Gröndal är känt för sina härliga omgivningar och känns som en småstad precis utanför tullarna med allt vad det innebär. Denna våning är totalrenoverad och erbjuder stilrena färgval och har ett läckert, modernt utförande. Hår får man även ett generöst ljusinsläpp tack vare härliga fönsterpartier och en läcker rymd. Svarta detaljer är genomgående och ger en modern touch till varje rum och är en röd tråd genom hela bostaden med en enhetlig och sofistikerad design. Denna vindsvåning är den ultimata kombinationen av stil, rymd och exklusivitet och erbjuder en lyxig bostadsupplevelse i särklass

Fantastisk vindsvåning med otrolig rymd upp till nock och härlig balkong med fritt läge mot söder i eftertraktade Gröndal! Bostaden är belägen i trevligt 30-tals hus i populärt område och totalrenoverad i absolut toppskick på 72 kvm bruksarea (BOAREA+BIAREA). Här bor man med grönska inpå husknuten och med endast ett stenkast från härliga Gröndal strand med brygga mot Mälarens vatten. Gröndal är känt för sina härliga omgivningar och känns som en småstad precis utanför tullarna med allt vad det innebär. Denna våning är totalrenoverad och erbjuder stilrena färgval och har ett läckert, modernt utförande. Hår får man även ett generöst ljusinsläpp tack vare härliga fönsterpartier och en läcker rymd. Svarta detaljer är genomgående och ger en modern touch till varje rum och är en röd tråd genom hela bostaden med en enhetlig och sofistikerad design. Denna vindsvåning är den ultimata kombinationen av stil, rymd och exklusivitet och erbjuder en lyxig bostadsupplevelse i särklass.

Lägenheten disponeras enligt följande - Stort och härligt vardagsrum med balkong mot söder med högt och fritt läge. Här erbjuds två, fina sovrum med parkettgolv och plats för säng, byrå och övrigt önskat möblemang. Vidare finns två helkaklade badrum i läcker design som andas lyx med marmormönster samt svarta detaljer vilket skapar en snygg kontrast. Badrummen har WC, handfat och dusch med glasdörrar. Det fantastiska köket är i mycket läcker, svart design med svarta beslag, god bänkyta och hexagonkakel med marmormönster som stänkskydd. Här finns en fullutrustad maskinpark bestående av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, infälld mikrovågsugn, infälld ugn samt spishäll. Lägenheten har en öppen och luftig känsla tack vare takfönstren som släpper in rikligt med naturligt ljus. Förråd disponeras i källaren.

Bostadsrättsföreningen Gröndal 1 består av 12 st lägenheter varav 2 st hyresrätter. Föreningen äger marken och tack vare hyresrätter så inbringar det kapital varje månad för föreningen samt framtida tillgång vid avyttring. Huset är totalrenoverat 2021 med bland annat stambyte och renovering av tak, fasad och el. Kommande renoveringar är fönster vilka är besiktigade och förväntas vara i bra skick ca 10 år ytterligare. Fiber är indraget och man tecknar själv leverantör. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning och även juridisk person som köpare. Lånen är låsta med en 5-årig ränta på 2,9% vilket skapar en trygghet och god ekonomi samt med fördel att kunna ha låga avgifter till de boende. Föreningen har även en avtalad ränterabatt på 1,2% (se informationsblad under dokument). Det finns tvättstuga, förråd och en trevlig innergård med plats för utemöbler och exempelvis grill. Parkering finns på omkringliggande gator, taxa 4.

Ditt nya grannskap präglas av en grönskande natur och härliga vattenmiljöer, samtidigt som all närservice finns en kort promenad bort. Det finns sköna möjligheter till svalkande dopp runt kvarteret och vid vattnet väntar badbryggor vid klipporna. Här bor man med en extrem närhet till Ekensbergs udde och Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 strax nedanför bostaden samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. I Gröndals centrum finns allt man kan tänkas behöva så som mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet Lundbergs, florist, Gröndals deli, skomakare och mycket mer. Nedanför på Gröndalsvägen finns även konditoriet Thelins och en nyöppnad pizzeria. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger, Systembolaget och matbutiker. Väl där finns även ytterligare busslinjer, flygbussarna till Arlanda och tunnelbanans röda linje. Korsar man Liljeholmsbron når man Södermalms första anhalt Hornstull med en härlig puls där man hittar flertalet restauranger, caféer och trevliga Tantolunden.

Missa inte visningen av denna fina vindsvåning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 47 kvm
Antal rum 3 rum
Biarea 25 kvm
Avgift
3 480 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Ekonomisk plan
Bankerbjudande

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här