Norrgårdsvägen 14D

Studiohus - Stor altan - Påkostade materialval - Loft - Egen p-plats och förråd

Till salu Spånga - Solhem Stockholm kommun

Välkommen till ett unikt studiohus med tillhörande privat altan i trä, parkeringsplats och förråd. Låg avgift!

Att bygga nytt i ett redan uppvuxet äldre villakvarter kräver varsamhet och ett öga för detaljer. Och så en dos kreativitet så att det passar in. Resultatet: som om det alltid funnits där i idyllen fast med en modern tvist. Bakom projektet stod Derome/A-hus Professional, kända för sin kvalitet, inte minst när det gäller trähus. Bostaden har klassiskt liggande träpanel i ljus ton, stora fönsterpartier som släpper in solen och altan i sydväst, avskärmade med en skyddande trävägg så att det blir en privat känsla i utelivet. Allrum med kök ger möjlighet till att både hänga med vänner och laga mat ihop

Välkommen till ett unikt studiohus med tillhörande privat altan i trä, parkeringsplats och förråd. Låg avgift!

Att bygga nytt i ett redan uppvuxet äldre villakvarter kräver varsamhet och ett öga för detaljer. Och så en dos kreativitet så att det passar in. Resultatet: som om det alltid funnits där i idyllen fast med en modern tvist. Bakom projektet stod Derome/A-hus Professional, kända för sin kvalitet, inte minst när det gäller trähus. Bostaden har klassiskt liggande träpanel i ljus ton, stora fönsterpartier som släpper in solen och altan i sydväst, avskärmade med en skyddande trävägg så att det blir en privat känsla i utelivet. Allrum med kök ger möjlighet till att både hänga med vänner och laga mat ihop. Bra plats för matbord liksom soffgrupp och annan möblering. Ytorna har dessutom utökats med ett rum/alkov samt ett praktiskt sovloft så man får bort sängen från de sociala ytorna. Den stora altanen är ett extra rum sommartid ställ bara upp dörren och ät alla måltider ute medan du blickar ut över närområdet. Påkostat kök från Marbodal med luckor i ljusgrå kulör. Här trivs garanterat den som gillar att laga mat med förstklassiga vitvaror och bänkskiva av vacker marmor. Badrum med kakel/klinker och kombinerad tvätt/tork. Ett perfekt förstaboende som känns långt större än sina kvadratmeter - Compact Living när det är som bäst! Parkeringsplats samt förråd tillhör bostaden och ingår i månadsavgiften!

Stockholm är omgivet av ett stort antal trädgårdsstäder som växte fram i början av 1900-talet. Ofta följde de järnvägens utbredning. Så är fallet med Solhem, anlagt av den flitiga firman AB Hem på landet redan 1904. Förr ett municipalsamhälle, en egen liten stad. Numera sedan länge en del av Spånga och på gränsen till ett antal klassiska villaområden. Här blandas snickarglädje från förra sekelskiftet med 30-talsfunkis och bebyggelse från senare decennier. Området har vuxit fram så att det känns genomtänkt. Med sina grönskande omgivningar, lummiga promenadstråk och med bara en halvtimme in till Stockholm är det en pärla att upptäcka. Här finns det mesta av cityshopping i det närliggande shoppingcentret i Vällingby eller en mer myllrande småstadskänsla i Spånga centrum, där du hittar delikatesser och restauranger med mat från hela världen. Ta cykeln till Grimsta naturreservat för fina löpturer, fiska i den lilla sjön eller ta ett bad i Mälaren i skogens utkant. Eftersom Solhem ligger så centralt placerad, i skärningspunkten omgiven av flera populära stadsdelar - bland annat Bromsten, Bromma och Sundbyberg - finns det all möjlighet att välja samhällsservice. Studiohuset ligger en kort promenad till buss som snabbt går till Spånga station och därefter in till T-centralen. Tvärkommunikationerna är även de utmärkta. Och så finns det dessutom gott om cykelbanor.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 890 000 kr 65 172 kr/kvm
Boarea 29 kvm
Antal rum 1.5 rum
Avgift
1 480 kr
Visningar

söndag 10 december kl.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.

Mäklare Vasastan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 10 december kl.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2020
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här