Knypplerskevägen 25

Omsorgsfullt renoverad och välplanerad 2:a i perfekt läge!

Kommande försäljning Bromma - Åkeshov Stockholm kommun

För er som har höga krav på nästa bostad kan jag nu stolt erbjuda Brommas finaste 2:a! Lägenheten är omsorgsfullt renoverad med ett långsiktigt tänk och ett gediget hantverk - här har ingenting lämnats åt slumpen. Här bor man på andra vånigen av tre, med ett lugnt och ostört läge omgivet av grönska och nära till tunnelbanan. Köket är helt underbart och har handgjorts i ask från Småland. Det är en gjuten bänkskiva med vitt kakel och mörk fog ovanför, ända upp till tak. Köket är utrustat med många bekvämligheter såsom; induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl/frys, varmluftsugn med pyrolysfunktion samt kolfilterfläkt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt halvväggen mellan kök och hall skapar en generös och härlig rymd vilken man möts av direkt när man kliver in i bostaden. Planlösningen är perfekt och varje kvm nyttjas på bästa möjliga vis - allt detta, tillsammans med den generösa takhöjden, ger just den här 2:an en väldigt genuin och trivsam känsla

För er som har höga krav på nästa bostad kan jag nu stolt erbjuda Brommas finaste 2:a! Lägenheten är omsorgsfullt renoverad med ett långsiktigt tänk och ett gediget hantverk - här har ingenting lämnats åt slumpen. Här bor man på andra vånigen av tre, med ett lugnt och ostört läge omgivet av grönska och nära till tunnelbanan. Köket är helt underbart och har handgjorts i ask från Småland. Det är en gjuten bänkskiva med vitt kakel och mörk fog ovanför, ända upp till tak. Köket är utrustat med många bekvämligheter såsom; induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl/frys, varmluftsugn med pyrolysfunktion samt kolfilterfläkt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt halvväggen mellan kök och hall skapar en generös och härlig rymd vilken man möts av direkt när man kliver in i bostaden. Planlösningen är perfekt och varje kvm nyttjas på bästa möjliga vis - allt detta, tillsammans med den generösa takhöjden, ger just den här 2:an en väldigt genuin och trivsam känsla.

Det är en vacker fiskbensparkett som pryder golvet i vardagsrum och kök. Vardagsrummet bjuder också på en snygg tapet och ett stort fönsterparti med fransk balkong. Det mysiga sovrummet kan möbleras med en dubbelsäng och det finns förvaring i en stor platsbyggd garderob. Det charmiga plankgolvet är framtaget och slipat. Fönstret vetter mot baksidan av huset och träden utanför vilket ger rummet ett helt insynsskyddat läge. Badrummet är helkaklat och utrustat med bl.a. golvvärme och dusch. Det finns ett fönster för ljusinsläpp och vädring. I hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder/skor på en platsbyggd hatthylla med klädstång och flera hyllor. Det finns även en garderob som bevarats från byggåret.

Brf Dynan är en välskött och stabil förening med god ekonomi och en belåning på 5269 kr/kvm. Föreningen genomförde ett fönsterbyte 2018 och stambyte tidigt 90-tal. En fördel med just detta boende är att medlemmarna ges möjlighet att nyttja bastu, övernattningslägenhet samt flera tvättstugor. Det finns även ett cykel- och barnvagnsrum i varje källare. Närmsta tvättstuga ligger i huset snett emot på andra sidan gatan.

För den som uppskattar natur och rekreation är läget på Knypplerskevägen 25 helt optimalt. Kring Judarnsjön löper stigar för både löpning och promenader och under fina vinterdagar finns skidspår som kan utnyttjas. Ett stenkast från lägenheten ligger Åkeshovshallen med simbassäng, gym, bowling och intilliggande elljusspår. Varma sommardagar kan man bada i Ängbybadet som ligger ca 4 min bort med bil. Du kan även besöka Åkeshovs slott och slottspark, deras trevliga restaurang Råkoko är helt klart värt ett besök. Vill du istället träna eller spela bowling finns Åkeshovs sim- och idrottshall på nära avstånd.

Åkeshov är ett lugnt och grönskande område med perfekt läge i Bromma. Endast en kort promenad till tunnelbanan vid Brommaplan alternativt Åkeshov som tar dig in till Stockholm city på mindre än ca 20 minuter. Vid Brommaplan finns ett stort serviceutbud med bl. a. ICA, Coop, apotek, SATS, Systembolaget, restauranger, banker, butiker, bageri etc. Härifrån går busslinjer mot Drottningholm, Ekerö, Mälaröarna, Solna och direktbuss till Arlanda m.m.

Den här bostaden och möjligheten får ni inte missa! Varmt välkommen att höra av er för mer information och visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 42,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 297 kr
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration Knypplerskevägen 36-42
Energideklaration Knypplerskevägen 21-31
Stadgar Dynan 2020
Årsredovisning HSB Brf Dynan, 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här