Ljuskärrsvägen 75, 1tr

Utsikt över Baggensfjärden

Till salu Ljuskärrsberget Nacka kommun

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR EN VISNING!
Välkommen till denna ljusa 3:a med utsikt över Baggensfjärden. Bostaden är belägen högst upp på plan 2 med ett insynsfritt läge och södervänd balkong (sydost). Stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Två bra sovrum med plats för garderober och dubbelsäng. Kök med stor matplats, diskmaskin, kyl, frys och gott om förvaringsskåp. Helkaklat badrum med klinkergolv, tvättmaskin, badkar, wc-stol, handfat och vädringsfönster. Hall med garderober, linneskåp och hatthylla

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR EN VISNING!
Välkommen till denna ljusa 3:a med utsikt över Baggensfjärden. Bostaden är belägen högst upp på plan 2 med ett insynsfritt läge och södervänd balkong (sydost). Stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Två bra sovrum med plats för garderober och dubbelsäng. Kök med stor matplats, diskmaskin, kyl, frys och gott om förvaringsskåp. Helkaklat badrum med klinkergolv, tvättmaskin, badkar, wc-stol, handfat och vädringsfönster. Hall med garderober, linneskåp och hatthylla. Möjlighet finns att bygga om den till en 4:a, se alternativ planlösning (tillstånd krävs från föreningen att flytta kök).

Populärt område med ett stenkast till Saltsjöbadens centrum med affärer, service, kommunikationer samt förskolor och skolor. Saltsjöbanan tar dig smidigt och snabbt till Slussen.
100m från bostaden finns en förskola och lite längre bort även Samskolan (F-9), det finns många andra förskolor och skolor att välja på i området.
Saltsjöbaden är ett populärt och tryggt bostadsområde mitt i Stockholms skärgård.
Natur, badsjö, havsbad, golfbana samt härliga promenadstråk finns runt knuten.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 150 000 kr 40 488 kr/kvm
Boarea 77,8 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 220 kr
Mäklare Östermalm, Gärdet, City

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Årsredovisning 2021
Årsredovisning 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här